09 / 05 / 2024

tahincioğlu ofis bloğu

tahincioğlu ofis bloğu

Anadolu Yakası’ nın en prestijli A + ofis projelerinden biri olan Palladium Tower; dünyanın önde gelen firmaları tarafından talep görmeye devam ediyor. Tahincioğlu Holding iştirakleri ile Palladium Tower’a taşınıyor...

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi!

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi ve 2 senelik kira bedeli peşin olarak alındı. 

Nurol Life D Ofis bloğu 40.8 milyon TL'ye satıldı!

Nurol GYO'nun  portföyünde bulunan Nurol Life projesindeki bağımsız bloklardan D Ofis bloğunun, bir bütün olarak satışı gerçekleşti. Taşınmazın değeri 40 milyon 829 bin TL olarak belirtildi.   

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Tahincioğlu’ndan yeni şirketlerine iki yeni atama!

Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biri olan Tahincioğlu, müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla kurduğu Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim A.Ş ve Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş’ye iki önemli atama gerçekleştirdi. 

Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katıldı.

Tahincioğlu İstanbul'da 8 yeni proje yapacak!

Sosyal medyada şantiyelerinde çalışmaların durduğu ve işlerinin kötü gittiği yorumları yapılan Tahincioğlu Grubu, iddiaları yaptığı bir toplantı ile yanıtladı. Özcan Tahincioğlu, söylentilerin aksine şantiyelerinde çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü söylüyor...

Torunlar GYO Mall Of İstanbul Ofis Bloğu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mall Of İstanbul Projesi bünyesindeki Ofis Bloğu'nun değerleme raporu yayınlandı...

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları!

2020 yılında tamamlanması planlanan Nidapark Bomonti Evleri 536 konut, 102 ofis ve 12 mağazadan meydana geliyor. Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları 714 bin TL’den başlıyor.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları!

Rezidans, mağaza, ofis, otel ve meydanlardan oluşan Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesi 36 ay sonra teslim edilecek. Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları 714 bin TL'den başlıyor.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı 2017 ev fiyatları!

2020 yılında tamamlanması planlanan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı 2017 ev fiyatları...

Tahincioğlu basın toplantısı 11 Eylül'de Dubai'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2017’de 11 Eylül 2017 Pazartesi günü sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları 727 bin TL'den başlıyor!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti'de fiyatlar 727 bin TL'den başlıyor. Nidapark Bomonti'de rezidans, ofis, mağazalar yer alıyor...

tahincioğlu ofis bloğu Haberi

tahincioğlu ofis bloğu

İnşaat çalışmalarının da hız kazanmasıyla birlikte teslim tarihi olan Aralık ayından önce Palladium Tower’ın tamamlanması öngörülüyor. Tahincioğlu Holding, Tahincioğlu Gayrimenkul ve Nida İnşaat’ın da binanın en üst 3 katına taşınacağı Palladium Tower, kaba inşaatın tamamlanmasıyla birlikte daha fazla dikkat çekmeye başladı.

Ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu, İstanbul Ataşehir’de hayata geçirdiği A plus ofis projesi Palladium Tower; dünyanın önde gelen firmaları tarafından kiralamalarına hızla devam ediyor. İnşaat çalışmalarının da hız kazanmasıyla birlikte Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin hemen karşısında yer alan Palladium Tower’ın teslim tarihi olan Aralık ayından önce tamamlanması öngörülüyor. Tahincioğlu Holding, Tahincioğlu Gayrimenkul ve Nida İnşaat’ın da binanın 40, 41 ve 42 numaralı katlarına taşınacağı Palladium Tower kaba inşaatın tamamlanmasıyla birlikte daha fazla dikkat çekmeye...