28 / 04 / 2024

Tahir Ağa Kültür Merkezi sergi ismi

Tahir Ağa Kültür Merkezi sergi ismi

Restorasyon çalışmalarını Bursa Büyükşehir Belediyesi üstlenen Tahir Ağa Kültür Merkezi, Bursa Mudanya 'da Ara Güler ’in ‘Şehir, Deniz ve İnsan’ temalı fotoğraf sergisiyle hizmete açıldı.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Türkiye'den Manhattan’a kültür merkezi ve yurt projesi!

TÜRGEV ve Ensar Vakfı Manhattan’da öğrenci yurdu ve kültür merkezi inşa edecek. Proje ile ilgili son durum TÜRKEN’in düzenlediği gecede anlatıldı.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Pazarcı Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Kültür Merkezi Projesi’nin temelini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağı törenle yarın atıyor.

Antalya Gazipaşa kültür merkezine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’ya 18 milyon lira yatırımla yeni bir kültür merkezi inşa ediyor.

Sivas'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan 9 bin 600 metrekarelik alana yeni bir kültür merkezi inşa ediliyor. 

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

Tahir Ağa Kültür Merkezi sergi ismi Haberi

Tahir Ağa Kültür Merkezi sergi ismi

Restorasyon çalışmalarını Bursa Büyükşehir Belediyesi üstlenen Tahir Ağa Kültür Merkezi, Mudanya'da Ara Güler’in ‘Şehir, Deniz ve İnsan’ temalı fotoğraf sergisiyle hizmete açıldı. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya’da restorasyonu tamamlanan Tahirağa (Nur) Hamamı, ‘Kültür Merkezi’ olarak ilçenin kültürel ve sosyal yaşamına kazandırıldı. Tahir Ağa Kültür Merkezi’nin açılışına usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in ‘Şehir, Deniz ve İnsan’ temalı fotoğraf sergisi renk kattı.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kenti tüm ilçeleriyle kalkındırıp geleceğe taşıdıklarını söyledi. Mudanya’nın Bursa için çok önemli bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, “Güzel ilçemiz, sahil kentimiz ve vitrinimiz olan Mudanya’nın kalbinde, 1800’lü yıllarda yapılmış olan ve Nur Hamamı olarak da bilinen Tahir Ağa Hamamı’nda restorasyon tamamlandı. Mekan, ‘Kültür Merkezi’ olarak Mudanya halkının buluşma noktası olacak. İlçenin nabzının atacağı güzel bir...