02 / 05 / 2024

Tahir Çelik ece türkiye

Tahir Çelik ece türkiye

Ece Türkiye firması tarafından yönetilen Ankamall Alışveriş Merkezi’nin yöneticisi Tahir Çelik, Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nin yeni alışveriş merkezi müdürü oldu. Peki, Tahir Çelik kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

2021 çelik sektörü için daha iyi geçecek!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan, 2021'in çelik sektörü için daha iyi geçeceğini belirterek, Türkiye çelik üretimi rakamının bu yıl 35 milyon ton seviyesinde olacağını belirtti.

Tahir Çelik: AVM'ler açılışa hazır!

Alışveriş Merkezi Yöneticileri Derneği (AVM-DER) Başkanı Tahir Çelik, AVM’lerde bulunan koronavirüs önlemlerinin güçlü ve en üst seviyede olduğunu, ziyaretçiler için evleri kadar güvenli bir ortam hazırladıklarından bahsetti.

Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim'in CEO'su oldu!

AVM Sektörünün başarılı ve genç isimlerinden olan Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş.’de CEO olarak görevine başladı.

Antakya Müze Otel'in inşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanıldı!

Antakya Hilton ASF Müze Otel, Atina'nın ardından dünyadaki ikinci müze otel kompleksi olacak. İnşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanılan otelin maliyetinin 100 milyon doları geçeceği tahmin ediliyor.

Ankara'ya 3 yeni AVM geliyor!

Sektörde 50.yılını dolduran ve bünyesinde birçok AVM'yi barındıran Alman Ece Türkiye firmasında 8 yıl yöneticilik yapan Nata Vega Outlet AVM Müdürü Tahir Çelik, Ankara'ya 3 yeni AVM yapıldığını açıkladı.

Ömer Çelik Milli Mensucat Fabrikası binalarını inceledi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana'da restorasyonu süren ve müzeye dönüştürülecek tarihi Milli Mensucat Fabrikası binalarında inceleme yaptı. Bakan Çelik tarihi yapının Türkiye’nin en büyük müzelerinden birine dönüşeceğini belirtti.

Sur Çelik Kapı yeni tasarımı Anjelin'i sundu!

Tasarımlarıyla sektöründe her zaman fark yaratan Sur Çelik Kapı, uluslararası tasarımcı Ece Deniz Toros'un imzasını taşıyan yeni modeli Anjelin ile güvenliği tasarımın estetiğiyle buluştururak sunuyor.

Ece Deniz Toros, Sur Çelik Kapı için tasarım yapıyor!

Tasarımlarıyla fark yaratan Sur Çelik Kapı, sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dünya markası olma hedefiyle çıktığı yolda, uluslararası bir tasarımcıyla çalışmaya başlayan Sur Çelik Kapı, Ece Deniz Toros'un tasarladığı modelleri satışa sunuyor.

Tahir Çelik kimdir?

Ece Türkiye firması tarafından yönetilen Ankamall Alışveriş Merkezi’nin yöneticisi Tahir Çelik, Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nin yeni alışveriş merkezi müdürü oldu. Peki, Tahir Çelik kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Nata Vega AVM'nin müdürü Tahir Çelik oldu!

Ece Türkiye firması tarafından yönetilen Ankamall Alışveriş Merkezi’nin başarılı yöneticisi Tahir Çelik, Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nin yeni alışveriş merkezi müdürü oldu...

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koray Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

Seyitömer Termik Santrali Çelikler Holding'e devredildi!

Çelikler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik, Rixos Otel'de düzenlenen hisse devir töreninde yaptığı konuşmada bugüne kadar yapılan en yüksek bedelli elektrik üretim özelleştirmesi olduğunu söyledi...

Gazi Çelik:Kentsel dönüşümle kredi faizleri 0.75 kadar düşecek!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, kentsel dönüşümle kredi oranlarının 0.75'lere kadar düşeceğini ön görüyoruz dedi...

Tahir Çelik ece türkiye Haberi

Tahir Çelik ece türkiye

Tahir Çelik kimdir?

Ece Türkiye firması tarafından yönetilen Ankamall Alışveriş Merkezi’nin yöneticisi Tahir Çelik, Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nin yeni alışveriş merkezi müdürü oldu.


Tahir Çelik, Süleyman Demirel Üniversitesi Elektrik , Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü mezunu.


Tahir Çelik, 2007 yılının Ağustos ayından bu yana Ankamall AVM'de yönetici olarak görev aldı. Tahir Çelik, Ocak 2015 tarihi itibarıyla Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nin yeni alışveriş merkezi müdürü olarak hizmet verecek.


Ankamall..

ANKAmall, dünyanın seçkin markalarından oluşan 320'yi aşkın mağazası, 108.000 m² kiralanabilir alanı, 6.000 araçlık ücretsiz otoparkı, kafeleri, restoranları, sinema salonları ve çocuklar için oyun alanlarıyla her gün 10.00 - 22.00 saatleri arasında ziyaretçileriyle buluşuyor.


Nata Vega Outlet..

Nata Vega Outlet doğru markaları, doğru hizmet kalitesini en hesaplı alışveriş imkânı ile çatısı altında toplamayı, ziyaretçilerine her seferinde...