07 / 05 / 2024

Tahir Han binası

Tahir Han binası

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tahir Han Binası'na ait yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Tahir Han binası değerleme raporu yayınlandı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tahir Han binası değerleme raporu yayınlan dı...

TSKB GYO Tahir Han'ın değerini açıkladı! İşte o rakam...

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu parseldeki Tahir Han Binası'nın değeri belli oldu. İşte o rakam...

HAN Spaces yeni ofisini Piyalepaşa İstanbul'da açtı!

HAN Spaces'in Piyalepaşa İstanbul’daki 2750 metrekare büyüklüğünde ve 5 katlı yeni binası düzenlenen açılış töreniyle açıldı. İşte detaylar...

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

TSKB GYO'nun Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar?

TSKB GYO, Tahir Han Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, TSKB GYO Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Divanhane Eski Karakol Binası yıkılacak! İBB'nin başvuru reddedildi!

İstanbul Kasımpaşa'da bulunan ve Sultan Abdülaziz Han tarafından yaptırılan tarihi Divanhane’nin Eski Karakol Binası'nın yıkımının iptal başvurusu reddedildi.

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

TSKB GYO Tahir Han Binası 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan "Tahir Han Binası"na ilişkin olarak hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

Laleli'deki tarihi Taşhan 50 milyon dolara satışta!

1763 yılında Sultan 3. Mustafa zamanında askeri amaçlı inşa edilen Taşhan binası Laleli'de yer alıyor. 87 odalı tarihi Taşhan 50 milyon dolara satışa çıkarıldı...

TSKB GYO Tahir Han binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak, 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu Parseldeki Tahir Han Binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

TSKB GYO Tahir Han Binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tahir Han Binası'na ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Tahir Han binası Haberi

Tahir Han binası

TSKB GYO, Tahir Han Binası'na ait yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.



Tahir Han Binası'na ait Yıl Sonu Revize Değerleme Raporu


Açıklamalar


Şirketimiz portföyünde yer alan Tahir Han ile ilgili olarak 2015 yıl sonunda Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından incelenmiş olup, 01/07/2016 Tarih ve 12233903-325.07-E.7576 Sayılı yazı ile revize edilmesi talep edilmiştir.

  

Talebe istinaden Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından revize edilmiş Tahir Han'a ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.



Dosya için