02 / 05 / 2024

Tahir Şahin kimdir

Tahir Şahin kimdir

Küme düşme eşiğinde yer alan Karşıyaka’ya Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’den stat desteği geldi. 

Muş Varto Çok Programlı Lisesi'nin binası onarılıyor!

Muş’un Varto Kaymakamı Tahir Şahin, 6-7 Ekim eylemlerinde yakılan kamu kurumlarının onarıldığını belirterek, Varto Çok Programlı Lisesi binasını da onarmaya başladıklarını söyledi.

İzmir Menemen'de 15 milyon TL'ye gölet yapılacak!

İZMİR'İN kıdemli Belediye Başkanı Tahir Şahin, 4. döneminde Menemen'in çehresini değiştirecek olan prestij projelerini uygulamaya koyuyor.

Tahir Şahin kimdir?

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin kimdir? Tahir Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tahir Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Tahir Şahin..

Depremzedelere müjde! Kilis'te 645 deprem konutu aralık sonunda teslim edilecek

Kilis'te depremzedeler için yapılan 645 konutun aralık ayı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Vali Tahir Şahin, "2024 senesinde de depremzede hemşehrilerimizin hepsini konutlarına kavuşturmayı istiyoruz." diye konuştu.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Büyükakın, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olakrak açıklandı. Peki, Tahir Büyükakın kimdir?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tahir Şahin’den Karşıyaka stat desteği!

Küme düşme eşiğinde yer alan Karşıyaka’ya Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’den stat desteği geldi. 

Tahir Doğaç kimdir?

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP adayı Tahir Doğaç kimdir? Tahir Doğaç bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Menemen yaşanabilir kent haline getirilecek!

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 2017’de ilçelerine yaptıkları çalışmaları Milliyet Ege’ye anlattı. Başkan Tahir Şahin, Menemen'i yaşanabilir kent haline getirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. 

Tahir Şahin kimdir Haberi

Tahir Şahin kimdir

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ligdeki iç saha maçlarını rakip üzerinde taraftar baskısını daha çok hissettirmek için Atatürk Stadı yerine Menemen İlçe Stadı’nda oynamayı isteyen Kaf Kaf’ta Şube Sorumlusu Hakan Çeliker, Başkan Tahir Şahin’le bir görüşme sağladı. 

Tahir Şahin’in ilk etapta talebe olumsuz baktığı ancak Karşıyaka cephesinin ısrarı üzerine kurtuluş savaşında olan yeşil kırmızılıları geri çevirmediği öğrenildi. 

Öte yandan Başkan Tahir Şahin, Folkart Yapı’yla aralarında çıkan sponsorluk krizine açıklık getirdi. Şahin, “Stadımızı desteklerle tamamladık. İnşaat bitince de stadın işçilik parasını ödeyen Mustafa Koç İnşaat’ın formamızda adını kullandık. Karara saygılıyım. Karara kalmadan parayı ödeyebiliriz” dedi.