05 / 05 / 2024

Tahsin Baran Karakaş

Tahsin Baran Karakaş

Era Plan Proje Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burcu Dülgeroğlu Yıldırım, Önder Yıldırım ve Tahsin Baran Karakaş ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

MTB Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTB Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Baran Karakaş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Kadıköy Ak İşmerkezi'nde kuruldu.

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Togg CEO'su Gürcan Karakaş'tan yeni müjde

Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, firmanın C segmenti yeni binek modelinin ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı. İşte detaylar...

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Alistair Baran Blake Kimdir? Alistair Baran Blake mesleği nedir?

Alistair Baran Blake kimdir? Alistair Baran Blake’nin mesleği nedir? Alistair Baran Blake eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mesut Karakaş kimdir?

Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karakaş kimdir? Mesut Karakaş kaç yaşında? Mesut Karakaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Togg CEO'su Gürcan Karakaş açıkladı! Mayıs ayında 1000'in üzerinde araç teslim edilecek!

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Mayıs ve Haziran ayında üretimin artırılacağını söyleyerek, Mayıs ayında 1000’in üzerinde aracın teslim edileceğini açıkladı.

Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Kaç yaşında?   Feyzullah Tahsin Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Feyzullah Tahsin Bensel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Feyzullah Tahsin Bensel'in hayatına dair merak edilenler.

Rv Baran İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rv Baran İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Rıdvan Fırat tarafından kuruldu.

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Tahsin Baran Karakaş Haberi

Tahsin Baran Karakaş

Era Plan Proje Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burcu Dülgeroğlu Yıldırım, Önder Yıldırım ve Tahsin Baran Karakaş ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta  Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu. 


Era Plan Proje Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...