17 / 05 / 2024

Tahsin Çelebi

Tahsin Çelebi

Med Mühendislik Mimarlık İnşaat Makine Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Çelebi tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Haziran'da kuruldu.

Çelebi Sultan Mehmed Camii inşaatı incelendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çelebi Sultan Mehmed Camii’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa Çelebi'ye modern kompleks inşa ediliyor!

Yenişehir’de çıkan bir yangında küle dönen Çelebi Köy Konağı, iki adet kahve, kooperatif binası, berber ve misafirhane, muhtarlık ve sağlık merkezi olarak modern kompleks şeklinde yeniden bölgeye kazandırılıyor.

Tahsin Tarhan: AVM'ler kent silüetini bozuyor!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan yeni alışveriş merkezlerine düzenleme getirecek Perakende Ticaretini düzenleyen Kanun Teklifi hazırladı. Teklife göre yeni alışveriş merkezleri en az 5 kilometre şehir dışına kurulacak ve iki katı geçemeyecek.

Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru dönemi 2016!

Toplamda 3 adet konutun açık satışa çıkarıldığı TOKİ Kırıkkale Çelebi Projesi'nde fiyatlar 97 bin 543 TL'den başlıyor. İşte Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru dönemi 2016...

TOKİ Kırıkkale Çelebi Evleri başvuru tarihleri!

Kırıkkale Çelebi TOKİ Konutları fiyatları 97 bin 543 TL'den başlıyor. Projede 8 bin 30 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Kırıkkale Çelebi Evleri başvuru tarihleri...

Hasan Tahsin Usta, Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret etti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret etti, Başkan Usta, Bakan Sarı'ya Gaziosmanpaşa'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi

Çorum Osmancık Beylerçelebi Cami’nin çevre düzenlemesi yapılıyor!

Osmancık ilçesinin en büyük camisi olan Beylerçelebi Cami’nin (Büyük Cami) bahçesinde belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılıyor.

Tahsin Usta'dan Fatma Güldemet Sarı’ya ziyaret!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı makamında ziyaret etti, Başkan Usta, Bakan Sarı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Tahsin Tarhan: İşadamlarımız Rusya'da sahipsiz!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Rusya'da iş yapan Türk işadamlarının durumlarının gün geçtikçe kötüleştiğini belirterek, hükümete, "İşadamlarımızı sahipsiz bırakmayın" çağrısı yaptı.

Çelebi Mehmet Bulvarı için 60 bina daha yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Kent merkezinde çalışmak kolay değil. Çelebi Mehmet Bulvarı için bugüne dek 420’yi aşkın bina yıktık, daha da yıkılacak 60 bina var." dedi

Karatay Çelebi Camii'nin inşaatı hızlandı!

KARATAY Belediyesi yatırımlarına devam ederek Şeyhulema Çavuşoğlu Mahallesi Aslanlı Kışla Caddesi üzerinde Karatay Belediyesi Çelebi Camii'ni Karatay'a kazandıracak.

Bursa Çelebi Mehmet Bulvarı için 410 bina yıkıldı!

Bursa Çelebi Mehmet Bulvarı’ndaki çalışmaların büyük oranda tamamlandığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursalıların yeni yılda 30 metre genişliğindeki yeni bulvarı kullanmaya başlayacağını söyledi.

Hasan Tahsin Usta Brüksel'de kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AB tarafından düzenlenen ‘Open Days’ Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası’nda katıldığı panelde ilçede yürütülen kentsel dönüşümle ilgili tecrübelerini paylaştı.

Tahsin Çelebi Haberi

Tahsin Çelebi

Med Mühendislik Mimarlık İnşaat Makine Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Çelebi tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu. 


Med Mühendislik Mimarlık İnşaat Makine Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır  MÜHENDİSLİK 1- Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, inşaat sektörü ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro, köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, altyapı tesisleri, havalimanları, terminalleri, hangar ve tesisleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesinde veya karma...