06 / 05 / 2024

Tahsin Coşkan Sitesi

Tahsin Coşkan Sitesi

Kadıköy 4. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Kadıköy ilçesi Bostancı Mahallesi'ndeki Tahsin Coşkan Sitesi'nde bulunan daireyi 750 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 17 Ağustos 2012 Cuma günü 15:30-15:40 saatleri arasında yapılacak

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Cy Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cy Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Coşkan Özbek imzasıyla kuruldu.

Bağcılar Turkuaz Güneşli satışa çıktı! 480 bin TL'ye!

Doğan Yapı, İstanbul Bağcılar'da bulunan Güneşli Çalışkan Sitesi'ni dönüştürecek. Turkuaz Güneşli adını alan proje 13 katlı 3 bloktan meydana gelecek. Projede 152 adet konut bulunacak.

7 yılda bir mobilya değiştiriyoruz!

Tasarımın mobilya sektörünü olumlu etkilediğini söyleyen Tepe Home Genel Müdürü Aykut Coşkan, “Türk insanı 15 yılda bir mobilya değiştirirken artık 7 yılda değişime gidiyor" dedi.

2016'da mağazalaşma çalışmalarımıza hız vereceğiz!

Tasarımın mobilya sektörü üzerinde olumlu etki yaptığını anlatan Tepe Home Genel Müdürü Aykut Coşkan, ''7 milyar dolar büyüklüğe sahip bu sektörde markalaşma çok önemli. 2016'da ihracat ve mağazalaşma çalışmalarımıza hız vereceğiz" dedi.

Görele Küçük Sanayi Sitesi bu yıl faaliyete geçiyor!

Görele Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sedat Tavacı, Görele Küçük Sanayi Sitesi'nin bu yıl sonunda bitirilip, faaliyete geçeceğini söyledi.

Sivas'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesi kurulacak!

Sivas'a kurulacak Seyfebeli Küçük Sanayi Sitesi'nin projesi toplantıyla basına tanıtıldı. Proje tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın, "Konsepti ve vizyonu ile belki de Türkiye'de bugüne kadar olan en moderni olacak" dedi.

Ardahan Çıldır sanayi sitesi inşaat çalışmaları başladı!

Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, yaptığı projeleri bir bir hayata geçirerek ilçenin kaderini değiştiriyor. Azizoğlu Çıldır Sanayi sitesi için tahsis edilen alanda çalışmaların başladığını bildirdi.

Konya Derbent'teki sanayi sitesi yeniden yapılacak!

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar yaptığı açıklamada, Aladağ’dan gelen suların aktığı ilçe merkezinden geçen ve suları Beyşehir Gölü’ne kadar ulaşan derenin üzerinde sanayi sitesi dükkanı döneminin çok yakın bir gelecekte tarih olacağını söyledi.

Manisa Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki binalar yenilenecek!

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki binaların insan sağlığı açısından tehlikeli olduğunu söyleyerek sitenin yeniden inşa edilmesi gerektiğini söyledi. Çerçi "O binalar son derece tehlikeli ve riskli" dedi

Bursa Nilüfer Sitesi kentsel dönüşüm istiyor!

Riskli ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile kentsel dönüşüm kanunu kapsamında sitelerini yıktırmak ve yeni bir proje yapılmasını isteyen Nilüfer Sitesi sakinleri İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız ile bir araya geldi.

QT Holding Nispetiye'deki Petrol Sitesi'ni dönüştürecek!

Merhum Cumhurbaşkanı Özal ile dostluğu bulunan Katarlı Profesör Al Meer, Etiler Nispetiye’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü üstlendi. Hedef Türkiye’ye 2 milyar dolarlık yatırım yapmak.

Nilüfer Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm örnek proje olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sitelerinde kentsel dönüşüm hareketi başlatan Nilüfer Sitesi sakinlerinin örnek bir çalışmaya adım attıklarını belirtti.

Tahsin Coşkan Sitesi Haberi

Tahsin Coşkan Sitesi
Verilen ilan şöyle;


GAYRİMENKUL AÇIKARTIRMA İLANI KADIKÖY 4. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

2011 /1772 TALİMAT

Satılmasına karar verilen ve aşağıda bilgileri belirtilen taşınmazların tamamı açık artırma suretiyle satılacak olup gayrimenkulün cinsi, kıymeti, adedi ve ayrıntılı özellikleri

TAPU KAYDI: Satılmasına karar verilen gayrimenkul, İstanbul ili Kadıköy ilçesi Bostancı Mahallesi 3204 ada 115 parsel sayılı 1.304,00 m2 arsanın 100/1400 arsa payında 6.kat 6 nolu bağımsız bölüm daire nitelikli taşınmazın tamamı 

İMAR DURUMU : Kadıköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 20.08.2011 tarih ve 05.02.8112/1607808 sayılı imar durumu yazısına göre Kadıköy ilçesi Bostancı mahallesi 67 pafta 3204 ada 115 parsel sayılı yer 11,05.2006 t.t. li 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planında kısmen yolda kısmen Hmax: serbest taban alanı katsayısı maxTAKS:0.35 kat alanı katsayısı maxKAKS :2.07 yapılanma şartlarında ayrık nizam konut alanında...