12 / 05 / 2024

Tahsin Ertürk Mimarlık İnşaat adres

Tahsin Ertürk Mimarlık İnşaat adres

Tahsin Ertürk Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi, Tahsin Ertürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Okan Hastürk tarafından kuruldu. 

Mande Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mande Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Esma Dilara Ertürk ve Meltem Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ertürk tarafından kuruldu.

Mahinur Öztürk Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahinur Öztürk Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Mahinur Öztürk tarafından kuruldu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Slash Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Slash Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Şule Ertürk Gaucher tarafından kuruldu.

Tahsin Ertürk Mimarlık İnşaat adres Haberi

Tahsin Ertürk Mimarlık İnşaat adres
Tahsin Ertürk Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi, Tahsin Ertürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Tahsin Ertürk Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a-Yurtiçi veya Yurtdışında yapılacak her türlü fonksiyondaki yapı veya yapılar grubunun, mimari, dekorasyon, restorasyon, statik, mekanik tesisat , elektrik tesisat ve peysaj projelerini ( avan proje, kesin proje, uygulama proje, shopdrawing proje, as built proje olarak) hazırlamak/çizmek ve hazırlatmak/çizdirmek. b-Yurtiçi veya Yurtdışında yapılacak projesini çizdiği veya çizdirdiği her türlü fonksiyondaki yapı veya yapılar grubunun, ihale dosya ve dökümanlarını hazırlamak veya hazırlatmak. c-Yurtiçi veya Yurtdışında yapılacak projesini çizdiği veya çizdirdiği her türlü fonksiyondaki yapı veya yapılar grubuna ilişkin, projesini çizdiği veya çizdirdiği projeler ile projesini başka...