07 / 05 / 2024

Tahsin Yomralıoğlu açıklama

Tahsin Yomralıoğlu açıklama

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, "Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor." dedi...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Yıl sonunda dolar 47 TL olacak diyen Hamza Yardımcıoğlu'ndan kritik açıklama! Hazır olun!

Yıl sonu döviz ve enflasyon tahminini açıklayan Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu, doların 47 lira olacağını enflasyonun ise yüzde 600'e çıkacağını açıkladı.

TCMB Başkanı Kavcıoğlu’ndan flaş döviz açıklaması!

Dövizin bu yılki serüvenini merak edenler için beklenen açıklama, en yetkili isimden, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’ndan geldi.

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'ndan flaş açıklama!

Türkiye'nin ekonomik görünüme dair önemli açıklamalarda bulunan Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, "Son çeyrekte enflasyonun düşüş eğilimine gireceğini düşünüyoruz. Gıda dışı enflasyonun yılın geri kalanında da manşet enflasyonun altında kalmaya devam etmesini bekliyoruz" dedi.

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan açıklama geldi!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu "Hedeflediğimiz düşük enflasyon ortamının sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışı için bir önkoşul olduğunun farkındayım" dedi. Kavcıoğlu ayrıca "Politika faizini enflasyon üzerinde bir düzeyde oluşturmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

TMMOB'dan tarihi Saraçoğlu Mahallesi açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, tarihi Saraçoğlu Mahallesi’nin imar planıyla ilgili açıklama yaptı. ŞPO açıklamasında, "Saraçoğlu Mahallesi, kamusal değerlerin üretildiği, kent merkezi ile bütüncül tasarlanan bir mekan olma özelliğine kavuşana kadar mücadele edeceğiz" dedi...

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

Zeki Toçoğlu'ndan Fi Yapı açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kamuoyunda yer bulan Fi-Yapı meselesine ilişkin ayrıntılı bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ali Ağoğlu'ndan yaza veda partisi!

Ünlü işadamı Ali Ağoğlu, önceki akşam yaza veda partisi düzenledi. Ataşehir My Club’ta düzenlenen partide Hande Yener ve oğlu Çağın Kulaçoğlu sahneye çıktı.

Çalımlıoğlu Türkiye pazarına açıldı!

Bursalı gayrimenkul firması Çalımlıoğlu A.Ş., hedef büyüterek Türkiye pazarına açıldı.Harun Çalımlıoğlu, "ulaşım ağları ve dev sanayi yatırımlarının odağındaki arazilerimizi ulusal ve küçük yatırımcılara sunmak, çözüm ortağı olmak istiyoruz" dedi.

Toplu toplu yüksek binalar insanın sağlığını bozuyor!

Prof. Dr.Tahsin Yomralıoğlu, ' Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor' dedi.

Tahsin Yomralıoğlu: Yüksek binalar insanın sağlığını bozuyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, "Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor." dedi...

Tahsin Yomralıoğlu açıklama Haberi

Tahsin Yomralıoğlu açıklama

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, "Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor. Etrafı rahat yerlerde yaşayanlar, daha sağlıklı oluyor" dedi.

Kastamonu Belediyesi ve Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) Kastamonu Şube Başkanlığınca Kastamonu Üniversitesi (KÜ) 3 Mart Konferans Salonunda düzenlenen "Kastamonu'da Kentsel Dönüşüm Konferansı"nda konuşan Yomralıoğlu, kentsel dönüşüm sürecini iyi yönetebilmek için iyi kurgu yapmak zorunda olduklarını söyledi. 

Mevlana'nın "Bölünürsek yok oluruz, bölüşürsek toplum oluruz" sözünü hatırlatan Yomralıoğlu, kentsel dönüşüm sürecine bu şekilde bakılması gerektiğini dile getirdi. 

Yomralıoğlu, dünyada yaşanan olaylardan kendilerini soyutlayamayacaklarına işaret ederek, "Dünyadaki kaynaklar tükeniyor. Amazon'da kesilen ağacın etkisi bizi de vuruyor. İklimsel değişikliklerle tsunami oluyor, dereler taşıyor. Önümüzdeki 50 yıl içinde dünya nüfusunun iki...