15 / 05 / 2024

Taıba Gayrimenkul adres

Taıba Gayrimenkul adres

Taıba Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullkarım Badawıa tarafından kuruldu. 

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Abd Alrhman ve Mohammad Al Dash ortaklığında kuruldu.

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Taşçı tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Yalı daireleri üçte biri fiyatına satılıyor!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, yabancıların ilgisiyle yalı daireleri ve köşk satışlarında artış olduğunu söyledi. Başaran, özellikle yalı dairelerinin fiyatlarının yatırım için çok cazip olduğunu açıkladı. 

Taçhan Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taçhan Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Ayhan Altan ortaklığıyla kuruldu...

Ordu Taşbaşı'ndaki tarihi evler restore ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Taşbaşı Mahallesi’nde yer alan tarihi evlerin restorasyon çalışmalarını inceledi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a 5 ödül birden!

Remax Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, Remax Türkiye'nin düzenlediği ödül gecesinde toplam 5 ödül birden aldı..

Taıba Gayrimenkul adres Haberi

Taıba Gayrimenkul adres

Taıba Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullkarım Badawıa tarafından kuruldu. 

Taıba Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Taıba Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi adres: Şehremini Mah.Velet Çelebi Sk. Buket Apt.No:2/5...