15 / 05 / 2024

takas usulüyle gayrimenkul satışı 2014

takas usulüyle gayrimenkul satışı 2014

Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle, Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konutları takasdepo.com portalımızda arza sunuyor. Karşılığında ise inşaat malzemesi, araç, arsa ve tüketim malzemesi gibi farklı ürünleri talep edebiliyor

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Yap işlet devret usulüyle yapılan projelerin maliyetleri mecliste!

Yap işlet devret usulüyle yapılan bazı projelerin maliyetlerine ilişkin soru önergesi hazırlandı. Konu ile ilgili önerge hazırlayan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu sorularını Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Bursa İnegöl'de imece usulüyle cami yapıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çiftçilikle geçinen mahalle sakinleri, hayvanını, ürününü satıp katkı sağlayarak ve imece usulüyle çalışarak cami inşa etti.

Çanakkale Gökçeada'da yollar imece usulüyle yapılıyor!

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde yollar adanın doğal taşlarıyla imece usulüyle yapılıyor. Yolların yapımında Gökçeada'nın doğal taşları kullanılırken, taş ustaları da bedelsiz olarak çalışıyor.

Tapu.com açık artırma ile konut satıyor!

Gayrimenkul Pazar Yeri olarak tanıtılan Tapu.com, satıcı ve alıcıyı buluşturarak, açık artırma usulüyle gayrimenkul satıyor. Platformda özellikle bankaların, inşaat şirketlerinin ve varlık yönetim şirketlerinin mülkleri yer alıyor.

Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısı yüzde 40 arttı!

Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 oranında arttığına dikkat çeken Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle, Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konutları takasdepo.com portalımızda arza sunuyor...

Ankara'da parası olmayan köylü camiyi imece usulüyle yapıyor!

Ankara'da parası olmayan köylü camiyi imece usulüyle yapıyor. Ankara’nın Çubuk ilçesinde köylerine cami yaptırmak isteyen vatandaşlar, çalışacak kişilere verecek parayı bulmakta zorlanınca inşaatın hem ustalığını hem işçiliğini üstlendiler...

Ankara'da 18 adet satılık gayrimenkul: 9 milyon 994 bin TL!

Ankara İli Çankaya ilçesinde yer alan 18 adet gayrimenkulün toplam bedeli 9 milyon 994 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller kapalı teklif usulüyle 28 Kasım 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Adana'da satılık gayrimenkul 1 milyon 101 bin TL!

Adana İli Pozantı ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 101 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 23 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek.

Antalya'da 7 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 788 bin TL!

Antalya İli Aksu ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 788 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller açık artırma usulüyle 25 Aralık 2013 tarihinde satışa çıkacak.

Manisa'da 4 adet satılık gayrimenkul: 11 milyon 960 bin TL!

Manisa İli Merkez ilçesinde yer alan 4 adet gayrimenkulün toplam bedeli 11 milyon 960 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı ihale usulüyle 27 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek.

İstanbul'da satılık gayrimenkul 2 milyon 643 bin TL!

İstanbul İli Tuzla ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 643 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 3 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek.

Şanlıurfa'da 2 adet satılık gayrimenkul: 20 milyon TL!

Şanlıurfa Merkez ilçesinde yer alan 2 adet gayrimenkulün toplam bedeli 20 milyon lira olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı kapalı teklif usulüyle 28 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

takas usulüyle gayrimenkul satışı 2014 Haberi

takas usulüyle gayrimenkul satışı 2014

KONUT satışlarında yaşanan durgunluk takasla ev satışlarına ilgiyi artırdı. Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 oranında arttığına dikkat çeken Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle, "Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konutları takasdepo.com portalımızda arza sunuyor. Karşılığında ise inşaat malzemesi, araç, arsa ve tüketim malzemesi gibi farklı ürünleri talep edebiliyor. 


Bu şekilde işlem gören halihazırda 3 bine yakın daire. 15 konut projesi ve 500 inşaat firması var. Nakite sıkışan firmalar takasla alışverişi tercih ediyor. 


Takas borsasına isteyen konut isteyen de mal ve hizmet sunarak anında takas edebiliyor" diye konuştu. 

Konut sektöründe yaşanan durgunluk alternatif satış kanalların olan ilgiyi her geçen gün anırıyor. 2008 yılından bu yana faaliyette olan Türkiye'nin en kapsamlı takas borsası takasdepo.com pöitalında konut arazlarında yüzde 40 artış...