02 / 05 / 2024

takas usulüyle konut satışları

takas usulüyle konut satışları

Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 oranında arttığına dikkat çeken Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle, "Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konutları takasdepo.com portalımızda arza sunuyor"...

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

O ilde konut arsası satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Nevşehir ili, Avanos ilçesinde bulunan bir konut arsası satışa çıkarıldı. Açık teklif usulüyle satılacak arsanın ihale tarihinin 8 Kasım olduğu öğrenildi.

O belediye bir konutu satışa çıkardı! İhale tarihi 9 Kasım!

Sinop ili, Türkeli ilçesine bağlı bir konut satışa çıkarıldı. İhale tarihi 9 Kasım olan konut, açık teklif usulüyle satılacak.

O belediye konut imarlı arsa satacak! İhale tarihi belli oldu!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler Mahallesi Beşevler Sokak’taki konut imarlı hisseli arsa satılacak. Söz konusu arsa, 31 Ekim tarihinde açık teklif usulüyle satışa çıkacak.

TOKİ müjdeyi verdi: 42 ilde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yüzde 25 peşin, 120 ay vade fırsatıyla satılacak! İstanbul...

TOKİ 42 ilde açık artırma usulüyle 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut satışı yapılacağı duyurusunda bulundu. 182 adet konutun yer alacağı müzayedenin tarihi de belli oldu. İşte detaylar...

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin 27 ilde yapacağı arsa satışlarının ihale tarihleri belli oldu!

TOKİ, 10 bin konutluk yatırım fırsatını açıkladı. TOKİ’den yapılan duyuruya göre açık artırma usulüyle satılacak arsalar hem ev yapmaya hem toplu konut inşaatına hem de sanayicilerin yatırım yapmasına olanak sağlayacak.

Roma'daki Villa Aurora 2022'de satışa sunulacak!

İtalya'nın başkenti Roma'da gelecek sene satışa sunulacak olan konut şimdiden "dünyanın en pahalı evi" şeklinde tarihe geçmeye hazırlanıyor. Açık artırma usulüyle Ocak'ta satışa çıkarılacak olan yapının bedeli 471 milyon Euro olarak belirlendi. 

TOKİ Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini satışa sunuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini açık artırma usulüyle satışa sunuyor...

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

takas usulüyle konut satışları Haberi

takas usulüyle konut satışları

Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 oranında arttığına dikkat çeken Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle, "Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konutları takasdepo.com portalımızda arza sunuyor. Karşılığında ise inşaat malzemesi, araç, arsa ve tüketim malzemesi gibi farklı ürünleri talep edebiliyor. Bu şekilde işlem gören halihazırda 3 bine yakın daire, 15 konut projesi ve 500 inşaat firması var. Nakite sakışan firmalar takasla alışverişi tercih ediyor. Takas borsasına isteyen konut isteyen de mal ve hizmet sunarak anında takas edebiliyor" diye konuştu. Konut sektöründe yaşanan durgunluk alternatif satış kanalların olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. 2008 yılından bu yana faaliyette olan Türkiye'nin en kapsamlı takas borsası takasdepo.com portalında konut arazlarında yüzde 40 artış yaşanıyor. 


Uzmanların Türkiye genelinde 1 milyonun üzerinde...