15 / 05 / 2024

Take-off Gayrimenkul

Take-off Gayrimenkul

Take-off Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Küçükçekmece'de Cadde 24 Residance'ta müşterilerine kapılarını açtı. TAKE-OFF Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı tecrübeli kadrosu ile yatırım yapmak isteyenler için için göreve başladı.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kabil, Anıl Tekin ve Yunus Kabil ortaklığında kuruldu.

Türk Hava Yolları 28 ilde deneyimsiz ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! 

Türk Hava Yolları THY kapsamında take-off 101 başvuruları 28 şehir için alınmaya başladı. Peki başvuru şartları ne? THY hangi illerde personel alacak? İşte detaylar...

Türk Hava Yolları'ndan iş fırsatı! Son gün 28 Mart...

Türk Hava Yolları gençlere iş fırsatı sunuyor. THY, "Take-Off Jr." isimli programla personel alımı yapacağını duyurdu. THY'nin "kariyer.thy.com" uzantılı internet portalında yayında olan ilana son başvuru tarihi ise 28 Mart olarak açıklandı.

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Akçay tarafından kuruldu.

Take-off Gayrimenkul, Cadde 24 Residance'ta açıldı!

Take-off Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Küçükçekmece'de Cadde 24 Residance'ta müşterilerine kapılarını açtı. TAKE-OFF Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı tecrübeli kadrosu ile yatırım yapmak isteyenler için için göreve başladı.

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Eva Gayrimenkul lisanslı şirketler arasına girdi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş., 23 Mart 2009 tarihi itibarı ile  Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alındı

Take-off Gayrimenkul Haberi

Take-off Gayrimenkul

Take-off Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, İstanbul'un en büyük ilçesi olan Küçükçekmece'de Cadde 24 Residance'ta AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece eski Belediye Başkanı ve 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay'ın katılımlarıyla müşterilerine kapılarını açtı. 


TAKE-OFF Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı tecrübeli kadrosu ve sıcak aile ortamıyla artık yatırım yapmak isteyen, ev sahibi olmak isteyen, evini kiraya vermek isteyen, ev kiralamak isteyen tüm müşterilerine en doğru yönlendirmeleri yapmak için göreve başladı. 


AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece eski Belediye Başkanı ve 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, 'Bol kazançlar dileyerek, Rabbim hayırlı uğurlu eylesin' dilekleriyle açılış kurdelesini keserken Takeoff ekibini gururlandırdı. 


24 GAYRİMENKUL'DEN 24 MARKALI PROJELER 


Küçükçekmece civarında bir çok başarılı projeye imza atan 24 Gayrimenkul adına Yönetim Kurulu Başkanı Aziz...