29 / 04 / 2024

Take-off Gayrimenkul, Cadde 24 Residance'ta açıldı!

Take-off Gayrimenkul, Cadde 24 Residance'ta açıldı!

Take-off Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Küçükçekmece'de Cadde 24 Residance'ta müşterilerine kapılarını açtı. TAKE-OFF Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı tecrübeli kadrosu ile yatırım yapmak isteyenler için için göreve başladı.



Take-off Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, İstanbul'un en büyük ilçesi olan Küçükçekmece'de Cadde 24 Residance'ta AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece eski Belediye Başkanı ve 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay'ın katılımlarıyla müşterilerine kapılarını açtı. 


TAKE-OFF Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı tecrübeli kadrosu ve sıcak aile ortamıyla artık yatırım yapmak isteyen, ev sahibi olmak isteyen, evini kiraya vermek isteyen, ev kiralamak isteyen tüm müşterilerine en doğru yönlendirmeleri yapmak için göreve başladı. 


AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece eski Belediye Başkanı ve 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, 'Bol kazançlar dileyerek, Rabbim hayırlı uğurlu eylesin' dilekleriyle açılış kurdelesini keserken Takeoff ekibini gururlandırdı. 


24 GAYRİMENKUL'DEN 24 MARKALI PROJELER 


Küçükçekmece civarında bir çok başarılı projeye imza atan 24 Gayrimenkul adına Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, 24 markalı projeler çerçevesinde, üniversiteler, akademisyenler, tasarımcılar ve mimarlarla eşgüdümlü çalışarak sektöre değer katan projeler geliştirmeyi amaçladıklarını iletti. 


HAVALİMANI VE TÜRK HAVA YOLLARI ÇALIŞANLARINA ÖZEL İNDİRİM 

Havacılığa gönül vermiş kadrosuyla ismini de havacılık terimi olan uçak kalkışı anlamındaki Take-off'tan alan Gayrimenkul şirketi havalimanları ve Türk Hava Yollarında çalışanlara özel indirim fırsatları sunuyor. Siz de doğru yatırımlar yapmak istiyorsanız 0212 809 2017 - 0530 100 90 93 numaralı telefonlardan ya da www.takeoffemlak.com adresinden Take-off Gayrimenkulun tecrübeli kadrosuna ulaşarak bilgi alabilirsiniz. 


Kent Yaşam 


Geri Dön