06 / 05 / 2024

taksim cami ulaşım 2021

taksim cami ulaşım 2021

Merakla beklenen Taksim Camii bugün cuma namazının ardından ibadete açılıyor...

Taksim Cami için geri sayım başladı!

Taksim'de yapımı devam eden Taksim Cami'de genel işçiliğin yüzde 99'luk kısmı tamamlanırken caminin içinin boyandığı belirtildi. 

Queen Central Park ulaşım!

Queen Central Park ulaşım bilgilerine göre proje; Taksim'e 5 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika uzaklıkta hayata geçirilecek. Yüzde 1 KDV uygulanan projede daire fiyatları 434 bin TL'den başlıyor.

Dolapdere Elysium Soul ulaşım!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede dairelerin alanları 50 metrekareden başlıyor. Dolapdere Elysium Soul ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ofton İnşaat Elysium Dolapdere ulaşım!

Toplam arsa alanı 6 bin 610 metrekare üzerine yayılan projede 225 adet bağımsız birim yer alıyor. Ofton İnşaat Elysium Dolapdere ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Beyoğlu Elysium Dolapdere ulaşım!

Ofton İnşaat imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0 'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyoğlu Elysium Dolapdere ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Park Residences Cadde ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde ulaşım bilgilerine göre Taksim ’e 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Larus Loft Göktürk ulaşım!

Larus Loft Göktürk ulaşım bilgilerine göre Taksim'e ve Levent’e 20 dakika mesafede yer alıyor. Larus Loft Göktürk Evlerinin 2016 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ferko Signature Ofisleri ulaşım!

Ofis fiyatlarının metrekare birimlerine göre değişiklik gösterdiği projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Ferko Signature Ofisleri ulaşım bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan proje 6 etaptan meydana geliyor. Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Taksim 'e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

İstmarina ulaşım

İçerisinde; otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul bulunan İstmarina ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde inşa edildiğini söyleyebiliriz...

Larus Loft ulaşım bilgileri!

Larus Loft ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Larus Loft projesi Taksim'e ve Levent’e 20 dakika, İstinyepark’a 15 dakika, Kanyon’a 18 dakika, Karaburun’a 30 dakika mesafede yer alıyor

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü ulaşım sorunu için imza kampanyası başlatıldı!

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü için ulaşım Kadıköy ya da Maslak shuttle hattıyla sağlanıyor. Şile Kampüsü ulaşımı için kaldırılan Taksim shuttle hattı için imza kampanyası başlatıldı...

West Wall Marina Villaları Beylikdüzü ulaşım!

West Wall Marina Villaları Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 17 kilometre, İDO İskeleleri'ne 7 kilometre ve de Taksim'e 30 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

taksim cami ulaşım 2021 Haberi

taksim cami ulaşım 2021

İstanbul Taksim'de temeli yaklaşık 4 sene önce atılan ve 4 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği Taksim Camii mühendislik açısından da birçok farklı özelliğe sahip.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacak olan Taksim Camisi'nin açılışı cuma namazından sonra yapılacak.

Mimari özellikleriyle dikkat çekiyor

Açılışı merakla beklenen Taksim Camii, mimari özellikleriyle dikkat çekiyor. İnşaatı 4 sene önce başlayan cami, mimari olarak hem zemin kat hem de birinci bodrum katta mega kent İstanbul'un en yoğun arterleri arasında yer alan İstiklal Caddesi ve Tarlabaşı Bulvarı'nı buluşturan ve bu ilişkiyi içerdiği sosyal mekanlarla besleyen, bu sayede de cami bünyesini sürekli canlı tutabilen yapısıyla göz dolduruyor.

Taş ve prekast kaplama cepheleri ile de dikkatleri üzerine çeken Taksim cami, cephelerinin tamamından giriş...