05 / 05 / 2024

taksim çevre düzenlemeleri

taksim çevre düzenlemeleri

Kadir Topbaş, "Mart ayı başında Taksim Meydanı düzenleme ihalesi yapılacak. Ve inşallah, Taksim Meydanı yeşil dokusuyla mümkün olduğu kadar bol ağaçlı ve çiçeklendirilmiş bir yere dönüşecek." dedi.

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

Taksim çevre düzenlemesi esnafı zora soktu!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü haberinde Taksim çevre düzenlemesine değindi. İşte o haber...

Kocaeli tramvay hattında çevre düzenlemeleri yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına hızla devam eden Akçaray tramvay hattında çevre düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Ereğli'de çevre düzenlemeleri sona erdi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal trafik, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde incelemelerde bulundu.

Havran'da çevre düzenlemeleri çalışmaları sürüyor!

Havran’da Karayolları Müdürlüğü ve Havran Belediyesi tarafından başlatılan kavşak ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Bornova Stadı'nın çevre düzenlemesi hazır!

İzmir Bornova Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilk etabını tamamladığı Yen Bornova Stadı’nın çevre düzenlemeleri de yapılıyor. Stad, Ağustos ayında tamamlanacak ikinci etap çalışmaları ile 6500 seyirci kapasiteli olacak.

Taksim Meydanı'nda çevre düzenleme tartışmaları!

İkinci etabı başlatılan Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi çalışmaları için vatandaşların bir bölümü “Güzel oluyor” yorumu yapıyor, bir kısmı ise meydanın ruhsuzlaştığını ifade ediyor.

Taksim Meydanı düzenleme çalışmalarında son durum ne?

Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi çalışmaları aralıksız devam ediyor, çalışmalar kapsamında Mete Caddesi Yağmursuyu Hattı İletim Kanalı yapılacak, iki etapta yapılması planlanan çalışmaların 1. Etabı 15 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacak

Kocaeli'de çevre ve sahil düzenlemeleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, kent genelinde çevre düzenlemeleri, parklara spor ve çocuk oyun grupları kurulması, mesire alanı yapılması ve fidan dikimi gibi birçok konuda hizmet üretti.

Bartın Kozcağız'da ana cadde ve çevre düzenlemeleri tamamlandı!

Kozcağız Belediyesi’nin, ana cadde ve çevre düzenlemeleri projesi başarıyla sona erdi. Çalışmalarla ilgili konuşan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, “Proje kapsamında Toplam 1200 metre uzunluğunda sıcak asfalt yapıldı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne çevre düzenlemesi!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan inşaat ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamiratı bitirilmemiş lavabolar, kaloriferler ve fakülte önü çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sarıgöl Devlet Hastanesinde çevre düzenlemesi!

Çevre düzenlemeleri kapsamında hastanenin hemen önünde bulunan, Sarıgöl Orman İşletmenin de onay verdiği ve çürüdüğü tespit edilen 4 adet çam ve palmiye ağacı da kesildi.

taksim çevre düzenlemeleri Haberi

taksim çevre düzenlemeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beyoğlu'nda yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış töreni, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile vatandaşlar da yer aldı. 

Beyoğlu'nda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Kadir Topbaş, tören alanına gelişinde İstanbulluların yoğun ilgisiyle ve tezahüratlarla karşılandı. Konuşmasında iş yapmaktan temel atma törenleri yapamadıklarını, açılışları bile ancak toplu halde gerçekleştirebildiklerini belirten Başkan Kadir Topbaş, Kasımpaşa ve Beyoğlu'nun güzelliklerinin kendisini hayata hazırladığını, buraya hizmetin çocukluk hatırlarını canlandırdığını söyledi. 

İstanbul'a 60 milyar TL yatırım yaptıklarını, sadece Beyoğlu'na 1 milyar 558 milyon TLlik hizmet getirdiklerini aktaran Başkan Topbaş, 15 Şubat'ta açacakları Taksim-Yenikapı Metro Köprüsü ile Beyoğluluların metroya binerek İstanbul'un her tarafına hızlı ve güvenli bir şekilde gidebileceğini...