02 / 05 / 2024

taksim oteller oda fiyatları

taksim oteller oda fiyatları

Taksim'deki Gezi Parkı olayları yüzünden bölgede yer alan otellerin oda fiyatlarında düşüşler yaşanıyor...

Taksim Petek Rezidans satılık!

Taksim Petek Rezidans satılık daire alanları 105 metrekare ile 238 metrekare arasında değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor.

Dap Taksim Petek Evleri!

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildiği Petek Residence projesi Taksim'de hayata geçiriliyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Taksim Dap Petek satış ofisi!

Dap Petek Evleri 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salon dublekse kadar farklı daire alternatiflerinden oluşuyor. Taksim Dap Petek satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Petek Residence Taksim ödeme planı!

Petek Residence Taksim ödeme planı kişiye özel oluşturuluyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks dairelerin yer aldığı projede daireler 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Taksim Petek Residence nerede?

Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu Taksim Petek Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Peki Taksim Petek Residence nerede?

Talimhane Taksim'in "oteller vahası" olarak adlandırılıyor!

1994 yılında turizm alanı ilan edilen Talimhane Taksim'in "oteller vahası" olarak adlandırılıyor. Taksim'in göbeğine yürüme mesafesindeki bu bölgede yaklaşık 200 dönümlük bir alanda 11 bin yatak kapasitesine sahip 40 otel faaliyet gösteriyor...

Oteller oda fiyatlarını Nevruz döneminde yükseltti!

SON dönemlerde sezon itibariyle doluluk konusunda problem yaşayan otellere 21 Mart Nevruz Bayramı doping oldu. 15-20 Mart tarihlerinde ortalama 250 Euro olan 1 gecelik konaklama, 20-25 Mart tarihleri arasında 350 Euro’ya kadar çıktı.

YOO2 Taksim Square’ın geceliği 130 Euro!

Gençoğlu Grup, Yoo Otelleri ile işbirliğine giderek İstanbul’da ilk butik oteli olan YOO2 Taksim Square’ı açtı. Bir hafta önce açılan otelin oda fiyatları halen 130-180 euro arasında değişiyor.

Ilgaz Dağı'ndaki oteller, yarıyıl tatili dolayısıyla yüzde 100 doluluğa ulaştı!

Kastamonu ve Çankırı sınırlarında yer alan, ormanlarla kaplı Ilgaz Dağı'ndaki oteller, yarıyıl tatilinde yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Kar kalınlığının 45 santimetre ölçüldüğü kayak merkezindeki oteller, tam kapasiteyle hizmet veriyor.

Haliç bölgesi büyük bir dönüşümün eşiğinde!

EVA Gayrimenkul Değerleme direktörü Özdil Şahin, kentsel dönüşümün odağındaki Haliç bölgesinin yüksek bir potansiyel barındırdığını ileri sürüyor. Haliç bölgesinin Tarihi Yarımada ve Taksim oteller bölgesine yakınlığı dikkat çekiyor...

Taksim'de otellerdeki oda fiyatlarında düşüş yaşandı!

Taksim'deki Gezi Parkı olayları yüzünden bölgede yer alan otellerin oda fiyatlarında düşüşler yaşanıyor...

Taksim Gezi Parkı'ndaki budama vatandaşların tepkisini çekti!

Ağaçları sık sık kesilip budanan Taksim Gezi Parkı, yine eleştirilerin odağında. Parkta bir gecede yapılan budama işlemi, büyük tepkiye yol açtı. Peyzaj Mimarları Odası, yapılanın budama değil canlı katliamı olduğunu söyledi

İBB meclisi araçsız Taksim 'e onay verdi!

Başbakan Erdoğan 'ın seçimden önce açıkladığı projelerden biri olan ‘Taksim Meydanı Yayalaştırılması ' Belediye Meclisi 'nde oybirliğiyle kabul edildi. Trafik tamamen yer altına alınacak, Gezi Parkı ile İstiklal Caddesi birleşecek

taksim oteller oda fiyatları Haberi

taksim oteller oda fiyatları
İstanbul Taksim'de devam eden Gezi Parkı olayları nedeniyle oteller zor günler geçiriyor. Otellerdeki oda fiyatlarında düşüşler yaşanıyor. Otellerde oda fiyatları pazarlıkla yüzde 30, yüzde 50...