04 / 05 / 2024

Taksim Parkında dükkan

Taksim Parkında dükkan

1966 yılında Belediye, Gezi Parkı önüne inşa ettirdiği 23 dükkanı kiraya verecekmiş. Dükkanlar Belediye'ye 2 milyon 218 bin liraya mal olmuş ve 1 milyon 374 bin lira kira geliri elde edilecekmiş.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

1954 yılında dükkan kiraları tepkiye neden olmuş!

1954 yılında tüccarlar ve esnaf tarafından dükkan kiralarının serbest bırakılmaması için büyük çaba sarf edilmiş. 

Yeni Dönemde Dükkan ve Arsa Satışlarında Vergi Muafiyeti Son Buluyor

15 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla, şirketlerin dükkan ve arsa gibi gayrimenkullerini satışında vergi muafiyeti dönemi sona erdi. Daha önce, şirketler edindikleri gayrimenkulleri iki yıl boyunca aktiflerinde tutup satış yaptıklarında, kazançlarının yarısı vergiden muaf tutuluyordu.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde ev ve dükkan satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul'un göbeğinde altında dükkanı olan bina-ev satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında 279 konut ve dükkan hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 264 konut ile 15 dükkan, törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Niğde Emlak Konutları'nda 16 adet cadde dükkanı satılıyor!

Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 16 adet cadde dükkanı 20 Haziran Perşembe günü açık artırma usulüyle satılıyor.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihale yapılacak!

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Bolu'nun sembollerinden olan Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihaleye çıkıldı.

Park Yaşam Mavişehir dükkan 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Yaşam Mavişehir projesindeki 1 adet dükkan için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Kayseri Doğu Garajı'nda 10 yıllığına kiralık 180 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Doğu garajında bulunan 180 adet dükkanı kiraya veriyor. 10 yıllığına kiraya verilecek dükkanların ihalesi 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Taksim Parkında dükkan Haberi

Taksim Parkında dükkan



Belediye, Taksim'deki bazı dükkanları 10 bin liraya kiraya verecek


  Belediye, Taksim Gezisi önüne inşa ettiği kafeterya ve dükkanlardan yılda bir milyon 374 bin lira kira toplayacaktır. Bu dükkanlar Belediye'ye 2 milyon 218 bin liraya mal olmuştur. Belediye iki yılda bu dükkanları amorti edecektir.

  Gezi'nin Cumhuriyet Caddesi tarafında inşa edilen 23 dükkanın 13'ü şimdiden kiraya verilmiş ve yıllık 684 bin lira gelir sağlamıştır. Dükkanlar beşer yıl üzerinden ihale suretiyle kiralanmaktadır. Bu dükkanlardan ikisini PTT İdaresi, ikisini bir halı fabrikasının sahibi, birisini Tekel İdaresi aylık beşer bin liradan kiralamışlardır. Birisini de Bulgar Hava Yolları 4.050 liradan kiralamıştır.


   3 BÜYÜK DÜKKAN...