13 / 05 / 2024

taksit ertelemeli konut kredisi

taksit ertelemeli konut kredisi

Konut yeni trend olan "şimdi al 1 yıl sonra öde" kampanyaları konut sakinlerini taşınma öncesi borç ödeme stresinden kurtarıyor. İşte şimdi al 1 yıl sonra öde konut kampanyaları...

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarında son durum! Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu!

Yeni bir konut almak isteyenler bankaların konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yaparken, kamu bankaları da faiz oranlarını peş peşe açıkladı. İşte Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu...

Konut kredisi faiz oranları Nisan 2024! 2 milyon TL konut kredisi aylık taksit kaç TL? Bankaya gidecekler şimdi bakın! 

2 milyon TL konut kredisinin banka banka hesaplaması yapıldı. Peki bankalar 2 milyon TL konut kredisine 120 ay vade ile kaç TL aylık taksit alıyor? Toplam geri ödeme 10 sene sonunda ne kadar oluyor?

Konut kredisi hesaplama! 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin TL konut kredisi aylık taksit tutarı

Ev sahibi olmak isteyenler için bankalar konut kredisi ve aylık ödeme taksit tutarlarını açıkladı. 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin konut kredisinde aylık taksit kaç TL?

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Yeni konut projesinde devletten destek! İndirimli taksit için nakit kaynak aktarılacak

Yeni Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na verildi. Yeni finansman programı çerçevesinde konut finansmanı taksit ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla, sisteme katılan bankalara, sonradan belirlenecek bir kamu bankası aracılığıyla nakit kaynak verilecek.

Milli Emlak o ilde 8 adet konut ile 54 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim ve 12 aya varan taksit fırsatı! 

Gümüşhane Milli Emlak, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi'nde yer alan 8 adet konut ile 54 adet arsa ve araziyi satıyor. Yüzde 20 indirim ve 12 aya varan taksit fırsatını kaçırmayın!

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacak? TOKİ sosyal konut aylık taksitler açıklandı mı?

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacağı vatandaşalar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

 TOKİ’nin 81 ilde ucuz konut projesinin detayları netleşti! Taksit ve peşinatlar ne kadar?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eylül ayında açıklayacak. Peki taksit ve peşinatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! 485 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksit imkanıyla! 

İstanbul Çevre İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul'un 4 ilçesindeki 5 arsa ve 2 konut 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 8 taksit imkanıyla satışa sunuyor. 

İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 4 taksit imkanıyla! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un Kadıköy ve Kartal ilçesinde yer alan bir konut ile iki arsayı 4 taksit imkanıyla 850 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ Bitlis Beşminare projesinde 1.641 TL taksit ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Beşminare projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projeden 1.641 TL taksit ve 180 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor. 

Merkez Ankara'dan ofis sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! 

Emlak Konut güvencesi ve Pasifik ortaklığı ile inşa edilen proje Merkez Ankara'dan ofis almak isteyenlere 0,99 oranla , 1 yıl taksit ertelemeli, 120 ay vade imkanı sunuldu.

taksit ertelemeli konut kredisi Haberi

taksit ertelemeli konut kredisi

İnşaat sektöründeki yoğun rekabet fiyatların yanı sıra ödeme seçeneklerinde de kendini hissettirmeye devam ediyor. Bu süreçten kuşkusuz en karlı çıkan da müşteriler oluyor. İnşaat yatırımcıları birbirinden avantajlı kampanyalarla müşterilerinin dikkatlerini çekmeyi başarıyor. Bunlardan en çarpıcı olanı da  "Şimdi al 1 yıl sonra öde" kampanyaları. Peşinatsız ya da ufak bir peşinat alarak müşterilerini konut sahibi yapan firmalar, kalan konut bedeli için taksitleri 1 yıl sonra başlatıyor. İşte taşınma öncesi sizleri borç ödeme stresinden kurtaran "şimdi al 1 yıl sonra öde" kampanyalı konut projeleri...




Dumankaya Miks'te 1 yıl taksit yok peşinat yok. 151 bin 320 TL

Dumankaya Miks projesi Dumankaya İnşaat tarafından...