06 / 05 / 2024

taksit vergisi taksit dönemleri

taksit vergisi taksit dönemleri

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm arsa, arazi ve binalar için ödeniyor. Peki, iki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisi ilk taksiti ne zaman?

Değer artış kazancı vergisi 2. taksit dönemi 2017!

Değer artış kazancı vergisi için ilk taksit ödemeleri Mart ayında ödenmişti. Verginin 2. taksit dönemi ise yaklaşıyor. Peki, değer artış kazancı vergisi 2. taksit dönemi 2017 ne zaman?

Kira gelir vergisi 2. taksit zamanı 2017!

2016 yılında gayrimenkul kira geliri elde eden ve 2017 Mart ayında ilk taksitini ödeyen vergi mükelleflerinin 2. taksit dönemi yaklaşıyor. İşte kira gelir vergisi 2. taksit zamanı 2017..

Çevre temizlik vergisi 1. taksit son ödeme tarihi 2017!

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu gereğince tahsil edilen çevre temizlik vergisi, konut ve işyerleri için ödeniyor. Peki, 1 Mart'ta başlayan çevre temizlik vergisi 1. taksit son ödeme tarihi 2017 ne zaman?

Emlak vergisi 1. taksit son ödeme tarihi 2017!

Gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödenen emlak vergisi 2017 yılı 1. taksiti için ödemeler 1 Mart'ta başlamıştı. Peki, emlak vergisi 1. taksit son ödeme tarihi 2017 ne zaman?

Çevre temizlik vergisi 2. taksit 2017!

Çevre temizlik vergisi, Belediye Gelirleri Kanunu gereğince senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. İlk taksit ödemeleri Mayıs'ta ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit 2017 ne zaman ödenir?

Emlak vergisi 2. taksit 2017 ne zaman?

Gayrimenkul sahiplerinin ödemek ile mükellef olduğu emlak vergisinde 1. taksit dönemi 31 Mayıs'ta sona eriyor. Peki, emlak vergisi 2. taksit 2017 ne zaman?

Emlak vergisi 3 taksit fırsatı 2017!

Emlak vergisi, kanunen senede 2 eşit taksit halinde ödenebiliyor. Vergiyi kampanya sunan bankaların kartları ile 3 taksitle ödemek de mümkün olabiliyor..

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri!

2016 Kasım ayı vergi takvimine göre, 1 Kasım'da emlak ve çevre temizlik vergisi için 2. taksit dönemi başladı. Vergiler 30 Kasım tarihine kadar ödenebilecek.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri başladı!

Emlak vergisi, gayrimenkuller için ödenmesi zorunlu olan vergiler arasında yer alıyor. Verginin ilk taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlamış, 1 Haziran'da sona ermişti. 2016 emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ise bugün başladı.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi yarın başlıyor!

Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinin 2016 yılına ait 2. taksit ödeme dönemi yarın başlıyor. Ödemeler 1 - 30 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Şehzadeler'de emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri başladı!

Şehzadeler ilçesine ait 2016 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. Tahsilatların kredi kartı ya da nakit olarak 1 Kasım ile 1 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılabileceği belirtildi.

Emlak Vergisi ikinci taksit ödemeleri başlıyor!

Ev sahipleri dikkat! Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlayacak ve 1 Aralık tarihinde sona erecek.

Değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün!

Ev ve işyeri gibi taşınmaz malların elden çıkarılması durumunda ödenen vergi değer artış kazancı vergisi oluyor. 2016 yılı değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün bulunuyor..

taksit vergisi taksit dönemleri Haberi

taksit vergisi taksit dönemleri

Emlak vergisi ilk taksit ne zaman 2014?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm arsa, arazi ve binalar için ödeniyor. Emlak vergisinin mükellefi, gayrimenkulün sahibi oluyor. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisi ilk taksiti ne zaman?


Emlak vergisi dönemleri:

1. taksiti: Mart, Nisan ve Mayıs ayları

2. taksiti: Kasım ayı.


Emlak vergisi için ödenecek bedel, söz konusu taşınmazın hangi belediye sınırları içerisinde yer aldığına göre değişkenlik gösteriyor.


Büyükşehir belediye sınırları içerisinde yer alan bir taşınmaz mal için ödenecek bedel, normal yörelerde ödenecek bedelin 2 katı değerinde oluyor.


Emlak vergisi oranları 2014:

Normal Yörelerde  

Binalarda  Binde 2                    

Meskenlerde Binde 1                  

Arazilerde Binde 1            ...