27 / 05 / 2024

taksitler

taksitler

Aylık 2 bin 280 TL ile 3 bin 187 lira arasında değişen taksit tutarları zamlanacak mı? Taksitler her yıl aratacak mı? Taksit ödemeleri ne zaman başlayacak. İşte merak edilen ve tartışma yaratan detaylar...

Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta gelir grubuna yönelik Yeni Evim konut kampanyasının 16 Ocak 2023 tarihi itibarıyla başlayacağı açıklandı. Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

TOKİ sosyal konut projesinde taksit artışları belli oldu! Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler ne kadar artacak? 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında aylık taksitlerdeki artış oranı resmen belli oldu. Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler kadar artacak? 

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi taksitleri zamlanacak mı? Taksitler ne kadar olacak?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurular başladı. Başvuru yapanlar ya da başvuru yapacak vatandaşalar detayları araştırıyor. "TOKİ taksitleri sabit mi?" sorusunun yanıtı da en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, TOKİ 250 bin konut projesinde taksitler yükselecek mi, taksit b

Enflasyon endeksli konut kredisinde taksitler ne kadar?

Enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranları Temmuz ayı enflasyon oranlarında yaşanan artışa bağlı olarak yükseldi. Enflasyon Endeksli Konut Kredisi faiz oranları Ağustos’ta bir önceki aya oranla 7 puan arttı. Peki taksitler ne kadar yükseldi?

150 bin TL konut kredisi için aylık taksitler ne olmalı?

Son haftalarda yaşanan konut kredisi faiz indirimleri ve art arda açıklanan kampanyalı konut kredisi ürünlerinin ardından 150 bin TL tutarda konut kredisi için aylık ödenecek taksitler ne kadar olur? 

Tual Adalar'da yüzde peşinatla 1.563 TL'den başlayan taksitler!

Tual Adalar projesi İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. Tual Adalar ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla 96 ay sıfır faizli ödeme yapılabiliyor ve aylık taksitler 1.593 TL'den başlıyor...

Evora Denizli'de taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora Denizli'de başlayan kampanya dahilinde taksitler 1 yıl sonra başlıyor. Yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor.. 

Mebuskent'te aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler!

Başkent’in prestijli projelerinden Mebuskent, aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler ve 120 aya kadar vade ile “Yılın Son Fırsatı” kampanyasını başlattı.

Ispartakule Bizim Evler 6'da taksitler ne kadar?

Ispartakule Bizim Evler 6 Gökkuşağı Konutları İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçiriliyor. İhlas Yapı imzası taşıyan Bizim Evler 6 projesinin yüzde 80'ini yeşil alanlar oluşturuyor. Peki Ispartakule Bizim Evler 6'da taksitler ne kadar?

216 Butik Plus’ta Taksitler Bizden kampanyası başladı!

216 Yapı, 216 Butik Plus projesinden ev sahibi olmak isteyenler için ‘Taksitler Bizden’ adını taşıyan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 35’i peşin olarak alınırken, geri kalanı taksitlendiriliyor.

Referans Güneşli'de taksitler 1.461 liradan başlıyor!

Kiler GYO'nun Güneşli'de hayata geçirdiği Referans Güneşli projesinde satışa sunulduğu konu ve dükkanların büyük bir bölümü kısa süre içinde satıldı. Projede peşin 221 bin TL ve taksitler ise 1.461 TL'den başlıyor.

İnnovia 4'te taksitler 900 TL'den başlıyor!

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesine bağlı Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen İnnovia 4'te taksitler 900 TL'den başlıyor. Satışları devam eden projede konut teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'nda peşinatı 24 ayda öde! Taksitler 2017'de başlasın!

Nef projelerinde uygulanan Kolay Yatırım Fırsatı kapsamında peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle taksitler 2 bin 700 TL'den başlıyor. Ayrıca banka kredili ödemeler 2017 yılında başlıyor.

taksitler Haberi

taksitler

Ucuz konut hamlesinde taksit tutarlarıyla ilgili detay tartışma yarattı. Yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade ile satılacak olan ve fiyatları 608 bin ile 805 bin liradan başlayan konutlar için yapılan başvuru rekora doğru gidiyor ancak, tartışma yaratan iki nokta var; taksitlerin her yıl zamlanıp zamlanmayacağı ve taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağı.

NTV'de yer alan habere göre taksit rakamları her yıl düzenli olarak artacak. Yapılacak çekiliş sonucunda kazanan hak sahiplerine, konutlar yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade ile satılacak. Taksitlerin ödenmesine ise sözleşme tarihini takip eden ay itibariyle başlanacak. Aylık ödemeler ve kalan borç bakiyesi her yılın ocak ve temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı dikkate alınarak TOKİ'nin tespit ettiği oranda...