17 / 05 / 2024

talas ali dağı yürüyüş parkuru servis

talas ali dağı yürüyüş parkuru servis

Talas Mevlana Mahallesi'nde bulunan seçim bürosunda Talaslı bayanlarla bir araya gelen AK Parti Belediye başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kapalı çocuk parkı, el ürünleri satış merkezi, kapalı çarşı, evlilik merkezi, Talas faytonu projelerini anlattı.

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Penser İnşaat Tekstil Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Penser İnşaat Tekstil Pazarlama Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dağlı tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Ali Yerlikaya: İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var!

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin 1999 öncesindeki başta eğitim kurumları, okullar olmak üzere bütün kamu binalarının yıkılıp yeniden yapılması veya güçlendirilmesi amacıyla 2006'da kurulduğunu hatırlatan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var" dedi.

Dağdelen Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdelen Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Dağdelen ve Önder Dağdelen  tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Bayder İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayder İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dağlı tarafından kuruldu.

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Ali Pilli: Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastane 500 yataklı olacak!

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastanenin temellerinin bu yıl içinde atılması sözü verdiklerini ve bu hedef için çalışmaların başladığını açıkladı...

talas ali dağı yürüyüş parkuru servis Haberi

talas ali dağı yürüyüş parkuru servis


Kayseri’nin Talas ilçesinde bayanlarla buluşan AK Parti Talas Belediye başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, projelerini anlattı.


Talas Mevlana Mahallesi'nde bulunan seçim bürosunda Talaslı bayanlarla bir araya gelen Belediye başkan adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, kapalı çocuk parkı, el ürünleri satış merkezi, kapalı çarşı, evlilik merkezi, Talas faytonu projelerini anlatarak projelerin önemine dikkat çekti. Bayanlara birde müjde veren Palancıoğlu Ali Dağı yürüyüş, binicilik ve bisiklet parkuruna ücretsiz servis imkânı sağlanacağını böylelikle kurulacak tesislerden herkesin faydalanabileceğini söyledi. Projelerini en ince ayrıntısına kadar anlatan Palancıoğlu, ‘’ Sizleri bayanlarımızı rahatlatırsak, kafanız rahat olursa, evinize ve çocuklarınıza daha fazla vakit ayırabilirseniz bu ülkenin geleceği açık olur. Şuanda birçok ülkeden teknolojik olarak elhamdülillah ilerdeyiz. Ama bizim en büyük avantajımız aile yapımız. Yurt dışına gidin bakın bir çocuk,...