03 / 05 / 2024

talas arsa ihale sonucu

talas arsa ihale sonucu

Talas Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait 6 adet arsayı açık artırma yoluyla ihaleye çıkardı. Toplam muhammen bedeli 3 milyon 850 bin TL olan 6 adet arsadan 4'nün satışının gerçekleştiği ihale büyük çekişmeye sahne oldu...

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

O belediye 4 adet arsa satacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından 4 adet arsa satışa çıktı. 7 Kasım’da satılacak arsalar için kapalı teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.

Kütahya Emet Köyü'nde sadece 4.500 TL'ye arsa! İhale detayları neler?

Milli Emlak, uygun fiyatlarla arsa satışlarına hız kesmeden devam ediyor. Eylül ayı için yeni ihalelerini duyuran şirket, sadece 4.500 TL'ye satışa sunulan kaçırılmaz arsa fırsatını kamuya duyurdu. İşte, Milli Emlak tarafından sunulan avantajlı arsa fırsatı hakkındaki tüm detaylar...

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Belediye 2 adet arsayı satışa çıkardı! Ankara’da arsa alacaklar dikkat! 18 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Ankara’da Sincan Belediyesi'ne ait 2 adet arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale ve Teklif Açma Tarihi 18 Ocak 2023 saat 15.00. İşte detaylar…

Antalya'da belediye 4 arsa satacak! Bu fırsat kaçmaz!

Kumluca Belediye Başkanlığı tarafından Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent mahallesinde yer alan 4 adet arsa ihale ile satılacak.

Ulus Emlak Müdürlüğü'nden Ankara'da hazineye ait 1 adet arsa satılık!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Karşıyaka mahallesinde bir adet hazineye ait arsa ihale ile satılacak.

Talas Belediyesi Kayseri'de taksitle arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Milli Emlak o ilde 35 bin liraya imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Çiftetaş Köyü Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:50'de yapılacak.

Pendik Belediyesi'nden 14.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Pendik Belediyesi tarafından Kurtdoğmuş Mahallesi sınırları içinde bulunan 2 arsa ihale usulüyle satılıyor. Gayrimenkullerin bedeli 14 milyon 504 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Mustafakemalpaşa'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Tepecik Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 15 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

talas arsa ihale sonucu Haberi

talas arsa ihale sonucu

Talas Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait 4 adet arsayı açık artırma yoluyla ihaleye çıkardı. Yapılan ihaleden 8 milyon 932 bin TL gelir elde edildi.


Meclis salonunda Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ın başkanlığındaki ihaleye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplam muhammen bedeli 3 milyon 850 bin TL olan 6 adet arsadan 4'nün satışının gerçekleştiği ihale büyük çekişmeye sahne oldu. Talas içinde bin metrekarelik arsa ile Akçakaya mahallesindeki 340 metrekarelik kargır kahve ve arsanın dışındaki arsaların satıldığı ihaleyle ilgili konuşan Başkan Rifat Yıldırım, alıcılara hayırlı olmasını diledi.


Başkan Yıldırım, yoğun talebin yaşanmasından dolayı katılımcılara teşekkür ederek, "Yenibağlar mevkiinde 1616 ve 1617 nolu adada 750 metrekarelik 2 adet arsanın muhammen bedelini 1 milyon 300 bin TL, Kurtgözü mevkiinde 920 nolu adadaki 819 metrekarelik parselin muhammen bedelini...