04 / 05 / 2024

Talas Belediyesi emlak vergisi

Talas Belediyesi emlak vergisi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2018 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksit ödemelerinin başladığını söyledi.

Talas Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

TALAS Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 31 Mayıs Salı günü sona erecek 2016 yılı 1. dönem emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergi ödemeleri için veznelerin hafta sonu hizmet vereceğini söyledi.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut parseli satacak! Kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas'ta yer alan konut parselini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Talas Belediyesi Kayseri'de taksitle arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Kayseri Talas Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 16 milyon 638 bin 500 TL'ye satıyor...

Kayseri Kocasinan'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ile sistemlerini entegre ederek, vatandaşlara tapu işlemlerinde kolaylık sağladı. 

 Antalya Kepez'e modern okul müjdesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Kepez'e 24 derslikli ortaokul inşa etmek için kolları sıvadı. 

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Talas Belediyesi emlak vergisi Haberi

Talas Belediyesi emlak vergisi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2018 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak, vatandaşlardan yoğunluk yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını söyledi.

Başkan Mustada Palancıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ödeme süresinin 31 Mayıs Perşembe günü sona ereceğini belirterek, vatandaşların bugünden önce vergilerini ödeyerek gecikme zammından kurtulmalarının menfaatlerine olacağını belirtti.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Başkan Palancıoğlu, ödenen vergilerin vatandaşlara hizmet olarak geri döndüğünü ifade ederek, “Bu nedenle vatandaşlarımızın yapılacak hizmetlere katkıda bulunmaları ve hizmetlerin zamanında gerçekleşebilmesi için vergilerini zamanında ödemeleri önemli. Vatandaşlarımızın duyarlılığına güveniyoruz. Bu konuda yoğunluk yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, veznelerin bu hafta sonu açık olacağını belirterek, “Veznelerimiz 19 Mayıs Cumartesi ve 20 Mayıs Pazar günleri 09.00-16.00 saatleri...