02 / 05 / 2024

talas belediyesi kaldırım çalışmaları

talas belediyesi kaldırım çalışmaları

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, göreve geldikleri andan itibaren çalışmalara hızlı başladıklarını belirterek, " 6 bin metrekare parke, kaldırım ve otopark yaptık. " dedi...

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projesi, PDG Mimarlar imzasını taşıyor!

“Yıldırım Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi”, PDG Mimarlar tarafından Bursa Yıldırım Belediyesi yatırımıyla gerçekleştiriliyor...

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

Erzincan Belediyesi yatırım sezonunu açtı!

Erzincan Belediyesi 2017 yılı içerisinde 150 Milyon TL’lik yatırım yapacak, belediye bu kapsamda hayata geçireceği yatırımlara da start verdi.

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Konya Hadim'e 3.6 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hadim'deki 3 ana caddeyi altyapısı, kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek hale getirdi.

Hatay'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

talas belediyesi kaldırım çalışmaları Haberi

talas belediyesi kaldırım çalışmaları


Kayseri Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, göreve geldikleri andan itibaren çalışmalara hızlı başladıklarını belirterek, "6 bin metrekare parke, kaldırım ve otopark yaptık" dedi.


Başkan Palancıoğlu, çalışmalarla ilgili bilgiler vererek, Başakpınar mahallesi, Kanuni ve Karasu Caddesi ile Ceyhan ve Feza Sokak'ta kaldırım ve bordür yaptıklarını söyledi. Bu mahalle ve sokaklarda aynı zamanda otopark yapımının da gerçekleştirildiğini belirten Başkan Palancıoğlu, "Hava şartlara elverdiği andan itibaren fen işlerinde gerek asfalt gerekse kaldırım ve parke gibi çalışmalarımıza ağırlık verdik. Bir mahalle, iki cadde ve iki sokakta toplam 6 bin metrekare parke döşedik" dedi.


Başkan Palancıoğlu, fen işlerinde 2014 yılı hedeflerinin 100 bin metrekare parke döşemek ve 60 bin metre bordür yapmak olduğunu sözlerine ekledi.



Pirsus...