15 / 05 / 2024

Talas Erkilet raylı sistem hattı

Talas Erkilet raylı sistem hattı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı’ndaki ziyaretinde çarşı için en büyük yatırımın Talas-Erkilet raylı sistem hattının çarşının yanından geçmesi olacağını belirtti.

Kayseri Anayurt Raylı Sistem Hattı için anlaşma imzalandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,İslam İşbirliği Teşkilatı’nın toplantısında Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı için İslam Kalkınma Bankası'yla anlaşma imzalandı.

Kayseri Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı’nda son aşamaya gelindi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, hayata geçirilecek olan Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı’nın finansmanı için İslam Kalkınma Bankası ile detaylı bir toplantı gerçekleştirildi.

Kayseri Yeraltı Çarşısı’na raylı sistem piyangosu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı’ndaki ziyaretinde çarşı için en büyük yatırımın Talas-Erkilet raylı sistem hattının çarşının yanından geçmesi olacağını belirtti.

Türkiye 2023'e kadar raylı sisteme yatırımlarını artıracak!

Son yıllarsa kamu yatırımlarında büyük ivme kazanan Türkiye, özellikle raylı sistemler konusunda 2023'e kadar milyarlarca dolarlık raylı sistem yatırımı yapmayı hedefliyor.

Remzi Aydın raylı sistem çalışmalarını denetledi!

Her gün mahalleleri dolaşarak burada vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, aynı zamanda ilçede gerçekleştirilen yol yapımı ve raylı sistem çalışmalarını da denetliyor.

Türkiye'deki raylı sistem yatırımları yabancıların radarında!

2023’e kadar milyarlarca dolarlık raylı sistemler yatırımına hazırlanan Türkiye, yabancıların radarına girdi. Ancak Türk üreticilerin de pazarı yabancı tekeline bırakmaya niyetleri yok.

Contitech, raylı sistemler pazarına odaklandı!

Raylı sistemler alanında geliştirdiği yenilikleri İstanbul Eurasia Rail Fuarı 'nda tanıtan Contitech, müşterileriyle ortak geliştirmeler yaparak, pazardaki artan taleplerin karşılanmasına odaklandı.

Kocaeli Üniversitesi Kara ve Raylı Sistemler Yüksek Okulu açılacak!

Körfez Belediyesi; İlimpark, Afet Kaçış Yolu ve Türkiye'de ilk defa Körfez'de kurulacak olan Kocaeli Üniversitesi Kara ve Raylı Sistemler Yüksek Okulu projeleri ile ilçeyi canlandıracak.

Metro ve hafif raylı sistemlere 1.7 milyon TL yatırım yapılacak!

Ulaştırma Bakanlığı, Türkiye genelindeki metro ve hafif raylı sistem projeleri için 2015’te toplamda 1 milyar 734 milyon 92 bin TL harcayacağını duyurdu. Bakanlık, yılın ikinci yarısında projeler için ihaleye çıkacak.

Erkilet Nur Evleri iletişim bilgileri!

Erkilet Nur Evleri projesi toplam 180 adet daireden oluşuyor. 5 blok şeklinde yükselen projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Erkilet Nur Evleri iletişim bilgileri...

Erkilet Nur Sitesi satış ofisi!

Garanti Konut İnşaat tarafından hayata geçirilen Erkilet Nur Sitesi projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte Erkilet Nur Sitesi satış ofisi adres bilgileri...

Erkilet Nur Sitesi teslim tarihi!

5 blok şeklinde yükselen Erkilet Nur Sitesi projesinde topalm 180 adet daire bulunuyor. Proje Kayseri İl' i Kocasinan İlçe'sine bağlı Erkilet bölgesinde yer alıyor. İşte Erkilet Nur Sitesi teslim tarihi...

Erkilet Nur Sitesi fiyat listesi!

Toplam 180 adet daireden oluşan Erkilet Nur Sitesi projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor. İşte Erkilet Nur Sitesi fiyat listesi...

Talas Erkilet raylı sistem hattı Haberi

Talas Erkilet raylı sistem hattı


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı’ni ziyaret etti. Çarşı esnafı ve Yeraltı Çarşısı Derneği’nin yöneticileriyle görüşen Başkan Çelik, çarşı için en büyük yatırımın Talas-Erkilet raylı sistem hattının çarşının yanından geçmesi olacağını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı. Çarşı esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Çelik, Yeraltı Çarşısı Derneği’ni de ziyaret etti. Dernek Başkanı Salih Gülay ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Başkan Çelik, şehrimizde yaşayan tüm kesimlerin mutluluğu ve kent hayatını daha konforlu hala getirmek için çalıştıklarını söyledi. Talas- Erkilet raylı sistem hattının çarşı için en büyük yatırım olacağını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Yeraltından yapacağımız hat çarşının yanından geçecek ve çarşı ana durak olacak. Bu yatırım çarşıya yapılacak en büyük...