06 / 05 / 2024

talas eski şantiye alanı parkmı olacak

talas eski şantiye alanı parkmı olacak

Velioğlu Caddesi üzerinde 6 bin 810 metrekare alanı kapsayan çalışmalarla ilgili bilgi veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Fen İşleri eski şantiyesi olan alanın, yerleşim yeri içinde kalarak görüntü kirliliği oluşturduğunu söyledi...

İzmit Başkanı Nevzat Doğan Gültepe’de 433 konut yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gültepe’deki 47 bin 495 metrekarelik eski şantiye alanına 433 bin konut yapacak. Proje 22 Şubat günü ihaleye çıkacak.

İzmit Gültepe'ye 433 yeni konut geliyor!

İzmit’in çarpık yerleşme alanlarından biri olan Gültetepe’deki 47 dönümlük eski şantiye alanına İzmit Belediyesi tarafından 433 konut yapılarak, bölgenin kentsel dönüşümü için bir nevi ilk adım atılacak.

Kocaeli Akçaray Tramvayı için şantiye kuruluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tramvay için şehir merkezine şantiye kuruluyor. Eski lojmanlar binasının bulunan alanda hazırlıklar yapılmaya başlandı.

Eskişehir İnönü'de şantiye alanları genişletiliyor!

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, "3 bin 500 metrekarelik alanı, Büyükşehir Belediyesi'nin ekipmanları için tahsis ettik. Geri kalan alanı da kendi şantiye alanımız olarak değerlendirecegiz" dedi.

Kayseri Talas'ta 2 dev proje hayata geçirilecek!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ORAN tarafından desteklenen ‘Tablakaya Mahallesinde Tarihi Eski Belediye Binasının ve Çevresinin Turizme Kazandırılması Projesi ile Talas Güneş Enerjisi Santrali Projesinin’ tanıtımını yaptı.

Kayseri Talas Miraboğlu Sağlık merkezi yenilendi!

Talas'ın Bahçelievler Mahallesi'nde yıllardır atıl vaziyette bulunan eski Miraboğlu Sağlık Ocağı binası belediyenin devreye girmesiyle çürümekten kurtarıldı.

Kayseri Talas Şantiye Mahalle oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas'ın hem nüfus hem de yapılaşma bakımından en hızlı büyüyen ilçe olduğuna dikkat çekerek, "Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu hızlı büyümeye destek olmaya devam ediyoruz" dedi

Mesut Hoşcan: Eskişehir Stadı 365 gün yaşayacak!

Yeni stadımızın inşaatı sürecin yoğun çalışmalarına devam eden Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan ve Yönetim Kurulu, dün AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, TOKİ ve şantiye görevlileri ile yeni stat alanında incelemelerde bulundu.

Talas'taki Eski Amerikan Koleji binası eğitime kazandırılacak!

Talas ilçesinde misyoner okulu olarak faaliyet gösteren daha sonra da Amerikan Koleji olarak hizmet veren 143 yıllık tarihi bina Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından restore ettirilerek gençlik merkezine dönüştürülecek.

Talas'ın eski şantiyesi park oluyor!

Velioğlu Caddesi üzerinde 6 bin 810 metrekare alanı kapsayan çalışmalarla ilgili bilgi veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Fen İşleri eski şantiyesi olan alanın, yerleşim yeri içinde kalarak görüntü kirliliği oluşturduğunu söyledi...

Zonguldak'ta eski asfalt tesisi ve şantiye binası su altında kaldı!

Zonguldak'ta eski asfalt tesisi ve şantiye binası su altında kaldı. İddiaya göre çevreye dökülen hafriyatın su giderlerini tıkaması sonucu biriken sular, eski asfalt şantiyesi, tünel inşaatı şantiye binası ve futbol sahasını tamamen kapladı.

Lüks Konutlarda şantiye elektriği kullanıyorlar!

Bahçelerüstü Mahallesi'nde gecekonduda oturan vatandaşlar, kentsel dönüşüm projesi kapsamında eski evlerinin yerine lüks dairelerine kavuştu ama sıkıntıları sona ermedi Mamak'ta Bahçelerüstü 49. sokak sakinleri yaklaşık sekiz aydır şantiye elektriği kulla

Eskişehir'e 63 km tren rayı alınacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Kentsel Gelişim Projesi kapsamında uluslararası ihale açtı

talas eski şantiye alanı parkmı olacak Haberi

talas eski şantiye alanı parkmı olacak


Kayseri Talas Belediyesi'nin, Mevlana Mahallesi'ndeki Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı eski şantiye alanı parka dönüştürülüyor. 


Velioğlu Caddesi üzerinde 6 bin 810 metrekare alanı kapsayan çalışmalarla ilgili bilgi veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Fen İşleri eski şantiyesi olan alanın, yerleşim yeri içinde kalarak görüntü kirliliği oluşturduğunu söyledi. Başkan Yıldırım, hızla gelişen ve büyüyen Talas'ta estetik açıdan yeşil alan ihtiyacı olan yerlerde çalışmalar yaptıklarını belirtti. 


Yıldırım, 6 bin 810 metrekarelik alan içerisinde yaklaşık 4 bin metrekaresini parka dönüştüreceklerini ifade ederek, "İçerisinde oyun parkı, mini futbol sahası, dinlenme alanları, kamelyalar, banklar, süs havuzları ve oto park yer alacak. Yeşil dokusuyla güçlendireceğimiz alanda yapacağımız yaşam alanımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Amacımız modern, Talas'ta görüntü kirliliği oluşturan her alanda çalışarak ilçemize yakışır hale...