29 / 04 / 2024

talas Finansbank

talas Finansbank

Finansbank A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Finansbank Kayseri Talas'ta yeni bir şube açtı. Şube, Mevlana Mahallesi,Halef Hoca Caddesi üzerinde yer alıyor...

Mimarlar, Finansbank Kristal Kule’yi anlattı!

Louvre Müzesi Cam Piramit, Hong Kong Bank of China Tower, İstanbul Finansbank Kristal Kule… Dünyanın dört bir yanında sembol yapıların mimarı olan Henry N. Cobb ve José Bruguera İstanbul’da öğrencilerle buluştu!

Ata GYO Talas'ta 4 milyon 237 bin TL'ye gayrimenkul aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kayseri Talas Talas'taki 1.185 metrekarelik gayrimenkulü 4 milyon 237 bin 300 TL + KDV bedel karşılığında satın alındı.

Kayseri Talas'ta 2 dev proje hayata geçirilecek!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ORAN tarafından desteklenen ‘Tablakaya Mahallesinde Tarihi Eski Belediye Binasının ve Çevresinin Turizme Kazandırılması Projesi ile Talas Güneş Enerjisi Santrali Projesinin’ tanıtımını yaptı.

Finansbank, gayrimenkul projelerine destek sağlıyor!

Finansçı yaklaşımını inşaat sektöründeki tecrübesiyle birleştiren Finansbank, Gayrimenkul Proje Finansmanı ile finansman ve danışmanlığı bir arada sunmaya başladı.

Finansbank'tan kentsel dönüşüm projelerine finansman destek!

İnsan odaklı yaklaşımı ile Türkiye'nin finansçısı olan Finansbank, Yap-Sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanında şirketlere önemli kolaylıklar getiriyor.

Gayrimenkul şirketleri Finansbank’la soluk alacak!

Finansbank, Yap-Sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanında şirketlere önemli kolaylıklar getiriyor. Finansbank, vade ve teminat konusundaki esnekliklerin yanı sıra danışmanlık hizmeti de sunuyor.

Özerler İnşaat, Talas'ta 2. dönüşüm projesine başlıyor!

Kayseri'de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Özerler İnşaat, Talas'ta ikinci büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Özerler İnşaat'ın Talas'ta yapacağı büyük kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Talas'ta yapılacak dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı!

Kayseri'de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Özerler İnşaat, Talas'ta ikinci büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.

Özerler İnşaat Talas'ta ikinci kentsel dönüşüm projesini başlatıyor!

Kayseri'de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Özerler İnşaat, Talas'ta ikinci büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Özerler İnşaat'm Talas'ta yapacağı büyük kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Finansbank konut kredisi aylık taksitleri 42 TL arttı!

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, Finansbank'ın 3­120 ay vadeli konut kredisi faiz oranlarında yaptığı 0.06 puan artışla 100 bin TL 120 ay vadeli konut kredisinin taksiti 1.470 TL'den 1.512 TL'ye çıktı.

Talas Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı!

Talas ilçesinde İzzet Bayraktar tarafından yaptırılacak Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki törende, İzzet Bayraktar'a yaptığı hayırlar dolayısıyla teşekkür etti.

Talas'taki kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı!

Kayseri'nin en önde gelen inşaat şirketlerinden birisi olan Özerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talas'ta yapacakları kentsel dönüşüm projesi ile Kayseri'nin inşaat sektörüne yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Talas Gençlik Merkezi binasının yapımı başladı!

Kayseri’deki faaliyetlerini önemsediklerini belirten Kayseri Valisi Orhan Düzgün, gençlere yönelik çok yönlü olarak planlanan Talas Gençlik Merkezi binasının yapımına başlandığını söyledi.

talas Finansbank Haberi

talas Finansbank

Finansbank tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bankamız ''Talas Şubesi'',Mevlana Mahallesi,Halef Hoca Caddesi No:27 A Talas-Kayseri adresinde faaliyete...