30 / 04 / 2024

Talat Kılıç kimdir

Talat Kılıç kimdir

Kılıçoğlu Group'un ''Bavulunu Kap Gel'' sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile Sarıyer'de inşa ettiği, şu ana kadar yüzde 70'inin satışı gerçekleştirilen Panoroma Life projesinde sona yaklaşıldı.

Talat Kılıç kimdir?

Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç kimdir? İşte, Kuriş Kule, Hukukçular Towers, Vizyon Konutları, Emirgan Su Villaları, Kılıçoğlu Danış Towers ve Kılıçoğlu Danış İş Merkezi projelerini hayata geçiren Kılıçoğlu İnşaat’ın patronu...

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Saim Kılıç kimdir? 

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kılıç kimdir? Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Saim Kılıç'ın biyografisi...

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Beşir Açıkça kimdir?

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Deniz Köken kimdir?

Deniz Köken'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Eyüpsultan İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Deniz Köken kimdir? Deniz Köken bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

Emre Ergül kimdir?

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten 22 yıllık gazetecilik deneyimine sahip Emre Ergül kimdir?

Eda Köksal kimdir?

İç mimar Eda Köksal, 2 yıl önce evini dekore ettiği Emre Aydın ile 21 Ağustos 2016 tarihinde evlendi. Peki, İç Mimar Eda Köksal kimdir?

Talat Kılıç kimdir Haberi

Talat Kılıç kimdir

Panaroma Life'ın yüzde 40 prim yaptığını söyleyen Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, proje bittiğinde yüzde 80 prim yapmasının öngörüldüğünü ifade etti. Ticari alanlarının tamamının satışının gerçekleştirildiği Panaroma Life projesinin dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 50 milyon TL yatırım yapılan Panaroma Life, toplam 6 blokta, 304 konut ve 24 mağazadan oluşuyor. 168 adet 1+0, 120 adet 1+1, 16 adet 2+1 dubleks dairenin yer aldığı Panaroma Life'ta konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Projede dairelerin fiyatları ise 280 bin TL'den...