13 / 05 / 2024

Talatpaşa Otoparkı açılışı

Talatpaşa Otoparkı açılışı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Talatpaşa Mahallesi yatırımları, kapalı pazar yerleri ve otoparklar, üst ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Talatpaşa Otoparkı hizmete açıldı..

Konya'da 10 bin 500 metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 10 bin 587 metrekare alana sahip.

Kağıthane'de arsa satılıyor! Arsa alacaklara Eylül bombası! 

İstanbul ili Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

O ilde 2 adet arsa 3 taksitle satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! İhalesi 2 Şubat'ta...

Konya ili Ereğli Belediyesi, Konya Ereğli'de Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Mari Vadi Evleri geliyor! Yeni proje!

Mari Yapı tarafından Kağıthane Talatpaşa'da hayata getirilen Mari Vadi Evleri kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar başladı. Proje dahilinde 480 bağımsız birim bulunuyor. 

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi!

Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde hayata geçirilen Seba Hayat projesinde satışlar başladı. Peki proje ne zaman teslim edilecek? İşte Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi...

Seba Hayat 890 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Seba İnşaat ile AG Hayat İnşaat A.Ş. ortaklığı ile Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Seba Hayat satışta. Projede fiyatlar 890 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Talatpaşa imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Bursa Emir Sultan'a otopark takviyesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emir Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen kafilelerin kullandığı otobüslerin düzenli şekilde duraksayabilmesi için otopark çalışmalarını hızlandırdı.

Kağıthane Talatpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kağıthane İlçesi, Talatpaşa Mahallesi'ndeli bir kısım tescilli alan için imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018!

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde yükselen projede toplamda 335 adet daire bulunuyor.

Kağıthane Resim Modern 2018 fiyatlar!

Resim Modern projesi Ortadoğu Group tarafından Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde hayata geçirildi. Kağıthane Resim Modern 2018 fiyatlar kapsamında projedeki konutların fiyatları 259 bin TL'den başlıyor...

Talatpaşa Otoparkı açılışı Haberi

Talatpaşa Otoparkı açılışı



Törende konuşan Belediye Başkanı Kılıç, Talatpaşa Mahallesi yatırımları, kapalı pazar yerleri ve otoparklar, üst ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Kağıthane'de 180 bin yapı stoğunun yüzde 30,6'sının dönüştürüldüğünü aktaran Kılıç, yeni dönemde de kentsel dönüşümün hızla devam edeceğini kaydetti. 


Kılıç, ilçede değişim ve dönüşümü örneklerle anlatarak, Kağıthane'nin çehresini değiştiren projeler hakkında bilgilendirme yaptı. 175 araç kapasiteli kapalı otopark ile 7 bin 600 metrekare inşaat alanı ile Talatpaşa Mahallesi sakinlerinin otopark sorununu çözülmesi hedefleniyor. 


Kılıç ve leşini keserek hatıra fotoğrafları çektirdi. Talatpaşa Otoparkı hizmete açıldı Kağıthane'de 175 araç kapasiteli Talatpaşa Otoparkı, hizmete açıldı. 


Talatpaşa Otoparkı'nın açılış törenine, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç'ın yanı sıra AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse,...