02 / 08 / 2024

Talesun Solar şırnak

Talesun Solar şırnak

Talesun Solar, Türkiye'deki ortak girişim organizasyonu Talesun Anadolu Solar Enerji üzerinden Güneydoğu Anadolu’da 293 kWp kapasiteli anahtar teslim bir fotovoltaik tesisin inşaatını tamamladı.

Talesun Şırnak'ta kendi ürettiği elektriği kullanan otel yapacak!

Talesun Solar, Türkiye'deki ortak girişim organizasyonu Talesun Anadolu Solar Enerji üzerinden Güneydoğu Anadolu’da 293 kWp kapasiteli anahtar teslim bir fotovoltaik tesisin inşaatını tamamladı.

Türkiye'nin en büyük solar otoparkı Gaziantep'te kuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi boş duran otopark çatılarının güneşten elektrik üretimi amacıyla değerlendirilmesine yönelik bir proje geliştirdi. Türkiye'nin en büyük solar otoparkı, GASKİ'nin 25 Aralık İşletmeler Tesisi'nde kuruldu.

Türkiye’nin en büyük solar parkı Gaziantep’te kuruldu!

Türkiye’nin en büyük solar parkı Gaziantep’te kuruldu. Üretilecek elektrik ile 90 evin bir yıllık enerji ihtiyacının karşılanabileceği belirtildi. Solar otopark yaklaşık yılda 90 evin elektrik ihtiyacını karşılayabilecek kapasiteye sahip.

Gaziantep'te solar otopark kuruldu!

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hayata geçirilen proje kapsamında, Türkiye'nin en büyük solar otoparkı, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğüne ait 25 Aralık İşletmeler Tesisi'nde kuruldu.

Şırnak Doğalgaz Boru Hattı'nın inşaatı 2015'te başlıyor!

Proje, yapımı devam eden 40 inç çapındaki Mardin Doğalgaz Boru Hattı’ndan çıkış alarak, Mardin'in Savur, Midyat ve Nusaybin ilçeleri ile Şırnak'ın İdil, Cizre ve Silopi ilçeleri üzerinden geçerek Türkiye-Irak sınırında son bulacak.

Şırnak İdil TOKİ Evleri kuralları!

TOKİ Şırnak İdil projesi kapsamındaki 7 adet konutun başvuruları 19 Kasım ve 2 Aralık tarihleri arasında kabul edildi. İşte Şırnak İdil TOKİ Evleri kuralları detayları..

TOKİ Şırnak İdil kura çekimi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Şırnak İdil'de yer alan 7 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuldu. Projenin başvuru süreci tamamlandı. İşte TOKİ Şırnak İdil kura çekimi detayları...

RLC Solar Enerji Mühendislik Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RLC Solar Enerji Mühendislik Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulaş Eren, Barış Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta kuruldu.

TOKİ Şırnak İdil 7 konut başvurusu için bugün son!

TOKİ Şırnak İdil 7 konut başvurusu için bugün son. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 106 bin 323 TL ile 116 bin 588 TL arasında farklılık gösteriyor.

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı!

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı. Konut teslimleri projenin müşavir firması olan BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek. İşte Konut teslim programı..

TOKİ Şırnak İdil son başvuru günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Şırnak İdil'de 7 adet konut satışa sunuluyor. Fiyatlar 106 bin 323 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Şırnak İdil son başvuru günü...

TOKİ Şırnak Uludere'de 7 adet konutun başvuruları başladı!

TOKİ Şırnak Uludere'de 7 adet konutun başvuruları başladı. Başvurular TC. Ziraat Bankası A.Ş.'nin tüm Şubeleri tarafından 2 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek.

Öz tüketim güneş enerjisi projelerinin panelleri Yingli Solar’dan!

Ankara Polatlı’da Ankara Baharat Bakliyat ve de Aksaray’da gerçekleştirilen iki yeni güneş enerjisi projesi Yingli Solar Türkiye ve de Asunim Türkiye işbirliği ile hayata geçiyor.

Talesun Solar şırnak Haberi

Talesun Solar şırnak

Uluslararası düzeyde önde gelen yüksek kaliteli güneş enerjisi hücreleri ve modüllerinin üreticisi Talesun Solar, Türkiye'deki ortak girişim organizasyonu Talesun Anadolu Solar Enerji üzerinden Güneydoğu Anadolu’da 293 kWp kapasiteli anahtar teslim bir fotovoltaik tesisin inşaatını tamamladı.


Türk girişimci Acar Group'a ait Şehr-i Nuh Oteli, yakın gelecekte kendi ürettiği elektriği kullanacak.


293 kWp kapasiteli proje, planlama aşamasından inşa aşamasına ve genel elektrik şebekesine bağlanıncaya kadar tümüyle Talesun Anadolu Solar Enerji tarafından gerçekleştirildi. Talesun Solar Germany şirketi, bu bağlamda uygulamayı yapan genel girişimci oldu. Metrekare başına yaklaşık 1.179 kW saatlik kapasiteyle, Güneydoğu Anadolu kenti Şırnak’taki lokasyon, mükemmel ışınım değerlerine sahip. Beş yıldızlı Şehr-i Nuh Oteli, Türkiye-Suriye-Irak üçgeni içinde yer alıyor. Özellikle yıl boyunca havanın görece az bulutlu olması ve ortalama 284 günün güneşli geçmesi,...