16 / 05 / 2024

talip bozkurt

talip bozkurt

Ayasofya Müzesi'nin yeniden cami yapılıp ibadete açılması için TBMM'ye verilen dilekçe kabul edildi...

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi'ne 126 konut yaptıracak!

TOKİ Kırıkkale İli, Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi'ne 126 Adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 4 Mayıs 2016'da 14:30'da yapılacak.

Bolu Belediyesi Karacasu'daki 53 bin metrekarelik araziye talip oldu!

Bolu Karacasu'daki 53.36 m2'lik araziye Bolu Belediyesi de talip oldu. Dün akşam gerçekleştirilen Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısının gündem maddelerinden bir tanesi de Karacasu'da bulunan bu arazinin satın alınması konusu oldu.

Sibel Can'ın Fransa'daki evine Araplar talip!

Sibel Can'ın Fransa'nın Akdeniz kıyısındaki Cote d'Azur'da 3 yıl önce satın alığı daireye Araplar talip oldu. Yüksek ücretler teklif edip satın almak isteyen Araplar'a Sibelcan satmayacağının yanıtını verdi.

Recep Bozkurt 2015 yılındaki çalışmaları değerlendirdi!

2015 yılında her alanda önemli çalışmalara imza atan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, 2015 yılını değerlendirdi.

Kastamonu Bozkurt Z-Kütüphanesi açıldı!

Kastamonu Bozkurt Ortaokulunda yapımı tamamlanan “Z-Kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane)” düzenlenen törenle açıldı.

Mitsubishi Electric toplu kullanım alanlarının çalışmalarına talip!

Mitsubishi Electric Genel Müdürü Şevket Saraçoğlu, oteller, AVM'ler, otoparklar, tüneller, havuzlar gibi her türlü toplu kullanım alanında bulunan dev iklimlendirme sistemlerinin otomasyon çalışmalarına talip olduklarını söyledi.

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap'a 28 firma talip oldu!

Emlak Konut, Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları ile Ataşehir ilçesinde; Okul, Spor Salonu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Yapım ve Tadilat İşleri ihalesinin 1. oturumuna 28 firma talip oldu.

Kastamonu Bozkurt’ta altyapı çalışmaları sürüyor!

Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, ”Daha güzel bir Bozkurt için gece gündüz aralıksız çalışan Belediye ekiplerimiz, ilçemizin belirli noktalarındaki çalışmalarını sürdürüyor. " dedi.

Çukurova Havalimanı'na İcon Grup talip oldu!

300 milyon Euro’luk Çukurova Havalimanı projesine İcon Grup talip oldu. 29 Aralık’ta ihaleye çıkacak olan proje için hazır olduklarını belirten İcon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alkış “10’uncu ayda tekeri indiririz” dedi.

Kastamonu Bozkurt'a kültür merkezi geliyor!

Bozkurt Ezine caddesi üzerindeki, yıllardır atıl durumda bulunan, kültür merkezi inşaatının tahsisi Belediye’ye verildi. Ekeş, yeni kültür merkezinin içerisinde konferans, sinema gibi sosyal faaliyetlerde kullanılacak birçok alanın olacağını kaydetti.

Araplar Ankara Ayaş'ta kentsel dönüşüme talip oldu!

TOKİ tarafından yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmasının bir kısmına Arap yatırımcılar talip oldu. Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan ise Ayaş’ı turizm cennetine dönüştürmek isteyen yatırımcılara yeşil ışık yaktı.

Körfez fonu Bayrampaşa’daki Ora AVM'ye talip oldu!

Ziraat Bankası’nın 270 milyon Euro kredisinin riske girdiği Ora AVM’ye bir Körfez fonunun talip olduğu, fonun da AVM’yi Çinlilere kiralayacağı öğrenildi. Ora AVM’nin 2016 yılı sonunda Outlet Center olarak açılacağı konuşuluyor.

Brad Pitt Los Angeles'ta bulunan satılık arsaya talip oldu!

ABD'nin Los Angeles kentinde bulunan bir arsa, konumuyla ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. 1 milyar dolar değer biçilen bölge için ünlülerin de talip olduğu iddia ediliyor.

talip bozkurt Haberi

talip bozkurt
Kahramanmaraşlı Talip Bozkurt, Ayasofya Müzesi'nin yeniden cami olarak ibadete açılması için TBMM'ye dilekçe vermişti. Meclis, dilekçeyi kabul etti. Müzenin ibadete açılması için komisyonlardan görüş...