28 / 04 / 2024

talip kahramanın cenazesi ne zaman defnedilecek

talip kahramanın cenazesi ne zaman defnedilecek

Uzun yıllar, ödediği yüksek vergilere rağmen ortaya çıkmak istemeyen, ismi açığa çıktıktan sonra da art arda Ankara’nın vergi rekortmeni olması nedeniyle adını duyuran Talip Kahraman’ı herkes bono zengini olarak tanımlıyor...

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Kripto para yasası nasıl olmalı?

Ekonomist Dergisi yazarı Abdulkadir Kahraman, kripto para piyasaları için  öngörülen yasanın nasıl olması gerektiğini kaleme aldı. İşte Abdulkadir Kahraman'ın 'Kripto varlıklar için nasıl bir yasa olmalı başlıklı yazısı...

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Musul, yeniden imar için Türk müteahhitleri bekliyor!

Türkiye temasları kapsamında beraberindeki heyet ile beraber TMB'ye ziyaret gerçekleştiren Musul Valisi Necim el Cuburi, kentin acil ihtiyaçları için Türkiye’nin bir süre önce Irak’ın yeniden imar çabalarına destek için vermeyi taahhüt ettiği 5 milyar dolarlık kredinin yarısına talip olduklarını açı

Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı. Üstün'ün cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Nazire Dedeman Çağatay'ın cenazesi yarın toprağa verilecek!

Oğlu Umut’u şaibeli bir olay sonucu kaybettikten sonra ‘Umut Vakfı’nı kuran ve 25 yıldır bireysel silahlanmaya karşı mücadele eden Nazire Dedeman Çağatay, önceki gün vefat etti. Dedeman’ın cenazesi yarın Ankara’da toprağa verilecek...

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

İbrahim Gülle: İstanbul daha büyük fuar merkezini hak ediyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle, Atatürk Havalimanındaki kapalı alanların uluslararası bir fuar merkezine dönüştürülmesi kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gülle buradaki fuar işletilmesine TİM olarak talip olduklarını belirtti.

Babacan Holding'in kurucusu Fehmi Babacan vefat etti!

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan vefaat etti. Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

talip kahramanın cenazesi ne zaman defnedilecek Haberi

talip kahramanın cenazesi ne zaman defnedilecek


Talip Kahraman kimdir?


Talip Kahraman İnşaat A.Ş'nin sahibi Talip Kahraman 1936 yılında Rize İkizdere'de doğdu. Eğitim hayatını burada tamamlayan ve üniversiteye gidemeyen Kahraman, askerliğinin ardından müteahhitliğe soyundu. Müteahhitliğe 1965’te Artvin’de başladı. Şirketini ise 1983 yılında kurdu.


Devlete çok sayıda iş yaptı. Parasının kaynağı sanayi inşaatları olarak gösteriliyor. PTT tesisleri, Telekom binaları, Fenerbahçe Stadyumu, birçok ilde DSİ’nin sulama inşaatları, fabrikalar, barajlar yaptı. 2001 yılından itibaren de turizm sektörüne girdi. Aldığı arazilere turizm tesisleri yaptı ve kiraya verdi.


İki yıl üst üste Gelir Vergisi rekortmeni olan Talip Kahraman’ın ilginç bir özelliği de bulunuyor. Kahraman’ın yurtdışında yaptığı hiçbir iş yok. Yakınları, Kahraman’ın yurtdışında 1 liralık dahi yatırım yapmak istemediğini ve ‘100 katrilyonum olsa, dışarıya çıkarmam. Ben bu varlığımı bu ülkede kazandım ve yine ülkeme harcarım’...