14 / 05 / 2024

tam er inşaat kazan depolama tesisi

tam er inşaat kazan depolama tesisi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Kazan Saray Mahallesi'nde yer alan arsasına 13 bin 833 metrekarelik depolama tesisi yapılacak. Reysaş, tesis için Tam er İnşaat ile inşaat yapım sözleşmesi imzaladı.

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

Altaşer İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaşer İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Turan Altaşer tarafından kuruldu.

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dinçer tarafından kuruldu.

Group Er İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Group Er İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Er tarafından kuruldu.

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ahmet Dinçer tarafından kuruldu.

İnşaat maliyet bedellerine doları adım adım bilen Selçuk Geçer’den çarpıcı yorum

Resmi Gazete’de yayımlanan inşaat maliyet 2023 fiyatları için ekonomist Selçuk Geçer’den çarpıcı bir yorum geldi. İşte detaylar…

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Çin'de inşaat sektörü değer kaybetti!

Çin'de inşaat sektörü hisselerinin merkez bankasının Evergrande ile ilgili açıklamalarına karşın eksiye düştü. Çin’in inşaat sektörü yavaşlama sebebiyle değer kaybı yaşadı.

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yıldız ve Yakup Yıldız tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İnşaat işçileri sokağa çıkma yasağından muaf mı?

Önceki gün gerçekleşen kabine toplantısında 29 Nisan-17 Mayıs tarihileri arasında tam kapanma kararı alındı. Peki, tam kapanma inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? İnşaat çalışanları sokağa çıkma yasağından muaf mı? İşte detaylar...

Eğer İnşaat Metal Mermer Petrol Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eğer İnşaat Metal Mermer Petrol Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Eger tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü yatırımları tam gaz!

Geçen sene daralma yaşanan inşaat sektörü bu yıl tam gaz yatırımlara başladı. Yeni yatırım iştahının artması yan malzemeleri üreten sektörleri de canlandırdı. Çimentodan demire, seramikten bataryaya tüm alt sektörlerde satışlar yükseldi. 

tam er inşaat kazan depolama tesisi Haberi

tam er inşaat kazan depolama tesisi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Kazan Saray Mahallesi'nde yer alan arsasına 13 bin 833 metrekarelik depolama tesisi yapılacak. Reysaş, tesis için Tam er İnşaat ile 50 milyon TL'lik inşaat yapım sözleşmesi imzaladı.


Açıklama:

Şirketimiz portföyündeki Ankara İli Kazan İlçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 nolu parsel üzerinde bulunan 11.970 m2'lik arsanın üzerine,mevcut ve yeni müşterilerimiz için 13.833,5 m2'lik Depolama Tesisi yapılacaktır. Yapılacak ek yeni bölüm için; Tam er İnşaat Taahhüt Turizm Tic.A.Ş. ile şirketimiz arasında 50.000-TL+KDV bedel ile İnşaat Yapım Sözleşmesi imzalanmıştır. 


Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine...