29 / 04 / 2024

tam kapanma uzatıldı mı

tam kapanma uzatıldı mı

29 Nisan tarihinden bugüne sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Vaka sayılarındaki düşüş büyük bir mutluluk yaratırken, son günlerde vatandaşların gündeminde tam kapanmanın uzatılıp uzatılmayacağı yer alıyor...

Emlak Konut erken ödeme kampanyası 14 Aralık'a uzatıldı!

Emlak Konut erken ödeme kampanyası 14 Aralık'a uzatıldı. Kişiye özel indirim fırsatının sunulduğu kampanya kapsamında tam 65 proje yer alıyor...

İmar barışı uzatıldı mı?

İmar barışı başvurularında son tarih yaklaştıkça, bu sürenin uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Peki, imar barışı uzatıldı mı? İmar barışı süresi uzatılacak mı?

Vergi yapılandırmasında taksit ödeme süresi 15 Ekim'e uzatıldı!

Cumhurbaşkanlığı'nın bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararı gereğince vergi yapılandırmasında taksit ödemesi 15 Ekim'e uzatıldı..

İmar barışı başvuru süresi uzatıldı mı?

İmar barışı kapsamında 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için Yapı Kayıt Belgesi alınabiliyor. Peki, başvurular ne zamana kadar yapılabiliyor? İmar barışı başvuru süresi uzatıldı mı?

TOKİ Yozgat Akdağmadeni'nde başvuru süresi uzatıldı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan konutlar için başvuru süresi 28 Eylül'e kadar uzatıldı.

Vergide yeniden yapılandırmada süre 27 Ağustos'a uzatıldı!

Başvurusu bugün sona erecek yeniden yapılandırmada süre uzatıldı. '7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun'dan yararlanmak isteyenler için son süre 27 Ağustos 2018.

Avrasya GYO sermaye tavanı geçerlilik süresi uzatıldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda dün yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO sermaye tavanı geçerlilik süresi uzatıldığını bildirdi. 

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı!

GYODER, İNDER VE KONUTDER’in başlattığı, ‘0.98 faiz’ ve ‘yüzde 20 indirim’ avantajı sağlayan güç birliği kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldı...

Emlak Konut Bahar Kampanyası 20 Haziran'a kadar uzatıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın daha önce şirketten gayrimenkul alanları için başlattığı Bahar Kapanyası 20 Haziran 2018 tarihine kadar uzatıldı

2B arazileri için süre yeniden uzatıldı!

2B arazileri için satın alma başvurusunda bulunmayanlarla başvuru yapıp peşinat bedelini veya ikiden fazla taksitini ödemediği için haklarını kaybeden kişiler için tanınan süre yeniden uzatıldı

Erzincan ve Kastamonu Şeker fabrikalarının ihale başvuru süresi uzatıldı!

Erzincan ve Kastamonu Şeker fabrikalarının özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihinin uzatıldığı açıklandı. 

Erzincan ve Kastamonu Şeker Fabrikası'nın ihale tarihi uzatıldı!

ÖİB tarafından Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait Erzincan Şeker Fabrikası ve Kastamonu Şeker Fabrikası’nın özelleştirme ihalelerinde tarih uzatıldı...

Gayrimenkul gelir vergisinde beyanname süresi uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından duyurulan karar gereğince gayrimenkul gelir vergisinde beyanname verme süresi 2 Nisan akşamına uzatıldı..

tam kapanma uzatıldı mı Haberi

tam kapanma uzatıldı mı

Türkiye 29 Nisan tarihinden  bu yana tam kapanma süreci içerisinde. Tam kapanmanın olumlu etkileri görülmeye başlandı, vaka sayıları şuanda 15 binlere gerilemiş durumda.

Milliyet  Gazetesi'nde yer alan habere göre; Vaka sayılarındaki düşüş ve gidişatın iyiye gitmesi ile vatandaşların tam kapanmanın uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor.  

YENİ NORMALLEŞME NE ZAMAN? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilden gençler ile birliktebir  iftar programında bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgınına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bu takvimde okulların açılışıyla ilgili süreçte yer alacak. Kabine Toplantısında en önemli madde olacak. Ciddi manada vefat sayısında düşüş var. Aldığımız tedbirlerin netice vermeye başladığını gösteriyor. Vaka sayılarında çok ciddi düşüş var. Bu da aldığımız tedbirlerin netice vermeye başladığını gösteriyor." ifadesini kullandı. 

TAM KAPANMA UZATILACAK...