19 / 05 / 2024

Tam Sistem Mühendislik İnşaat iletişim

Tam Sistem Mühendislik İnşaat iletişim

Tam Sistem Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekin tarafından kuruldu. 

Areka Proje Sistem Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Areka Proje Sistem Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Berk Bektaş ve Yunus Emre Özleyen ortaklığında kuruldu.

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 00 bin TL sermaye bedeli ile İclal Işıl Sağında kuruldu.

Helios Sistem Teknik Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helios Sistem Teknik Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Kongu tarafından kuruldu.

Tam Sistem Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Sistem Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekin tarafından kuruldu. 

Tam Elektrik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Elektrik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Uğur Çelik ve Ali Osman Ağyürek ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sistem Zemin Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Zemin Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik atama yönetmeliği tam metni!

Devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik sınav ve atama yönetmeliği, 7 Eylül 2014 tarihinde 29112 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik atama yönetmeliği..

TMMOB: Atlama kulelerinde mühendislik hizmetleri tam yapılamamıştır!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum'da atlama kulelerinin çökmesiyle ilgili bir açıklama yaparak, "Atlama kulelerinin hazırlanmasında ve yapım sırasında mühendislik hizmetlerinin tam olarak yapılmadığı anlaşılmıştır" dendi.

Tam Müteahhitlik İnşaat Emlak Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Müteahhitlik İnşaat Emlak Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Volkan Doğan, Ufuk Göçer tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da Sultangazi'de kuruldu.

Platform Sistem İnşaat Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Platform Sistem İnşaat Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi, Cafer Koçak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi, Veysel Karani Caddesi'nde kuruldu.

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Tam Sistem Mühendislik İnşaat iletişim Haberi

Tam Sistem Mühendislik İnşaat iletişim

Tam Sistem Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekin tarafından kuruldu. 

Tam Sistem Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MÜHENDİSLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Tam Sistem Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Acıbadem Mahallesi Sarayardı Cad.Yenice Apt.No:66/2 Kadıköy