16 / 05 / 2024

Tamam Gayrimenkul

Tamam Gayrimenkul

Tamam Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sherif İbrahim Abdou Desouky tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2013 tarihinde Bahçelievler, Şirinevler'de kuruldu

İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti!

Orjin ve Doğuş gruplarının ortaklığı ile 2007 yılında faaliyete başlayan İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti. 

Yabancıya gayrimenkul satışı azalmaya başladı!

Geçen yılın tamamında yabancılara 6,3 milyar dolarlık gayrimenkul satışı yapılarak tüm yılların rekoru kırılırken bu yıl ilk 6 aylık rakamlara göre satışlarda yüzde 36,6 oranında bir düşüş yaşanıyor.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredilerine konu gayrimenkulleri devrediliyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında kredilere konu taşınmazlar Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye devredilmeye başlandı.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu gayrimenkullerinin devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında Konya' nın Seydişehir ilçesinde bulunan 2 adet taşınmazın bulunduğu arsanın ve 7 Renk Projesine ait arsanın tapuların devirleri tamamlandı. 

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu taşınmazlarının tapu devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamı kapatmasının ardından, Kule Site AVM'deki 62 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 8 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 7 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'nin 8 bağımsız bölümün tapu devirleri tamamlandı. 

Ziraat GYO Kazakistan'da gayrimenkul şirketi kuracak!

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen toplantıda, paylarının tamamı Ziraat GYO'ya ait olmak üzere, gayrimenkul edinilmesi, proje geliştirilmesi, satış ve kiralama işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla Kazakistan'da bir şirket kurulmasına karar verildi.

Servet GYO, Güney İstanbul Gayrimenkul'den 719.4 milyon TL'lik pay aldı!

Servet GYO, Güney İstanbul Gayrimenkul'ün 2 milyon 250 bin TL olan ödenmiş sermayesini temsil eden ve tamamı Şirketimiz ilişkili taraflarına ait olan paylarının tamamı 719.401.549,00 TL bedelle satın alındı.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

İhlas Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün 665 milyon 538 bin 887 TL olan çıkarılmış sermayesi tamamı nakden karşılanmak suretiyle, 334 milyon 461 bin 113 TL (yüzde 50,25418 oranında) artırılarak 1 milyar TL'ye çıkarıldı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yasal kayıtlarına göre, 17 bin 135 TL 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve konsolide TFRS mali tablolarında tamamı geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

Adese Gayrimenkul'ün sermayesi 1 milyar TL'ye çıkartılacak!

Adese Gayrimenkul'ün 252 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 2 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, tamamı nakden karşılanmak sureti ile yüzde 300 oranında 756 milyon TL artırılarak 1 milyar 8 milyon TL'ye çıkartılmasına karar verildi.

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Matar ve Muhammed Recep Şamloğlu ortaklığında kuruldu.

Tamam Gayrimenkul Haberi

Tamam Gayrimenkul

Tamam Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sherif İbrahim Abdou Desouky tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Tamam Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Tamam Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Şirinevler, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, 4. Sokak,...