05 / 05 / 2024

Tamer Ergenekon kim

Tamer Ergenekon kim

İnşaat Mühendisi Tamer Ergenekon kimdir? Tamer Ergenekon, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tamer Ergenekon, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tamer Ergenekon...

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Apartmana kesilen cezayı kim öder? 

Posta yazarı Tamer Heper, Binamızdaki apartman görevlisinin aylıkları ve sigorta primleri için aidat toplanıyor. Ancak yönetici çalışanın sigorta primlerini ödememiş. Bu durum ortaya çıkınca incelemeye alındık. Şimdi para cezası bekliyoruz. Peki bu cezayı kim ödeyecek?' sorusunu yanıtladı.

Vefat eden kişinin daire borcunu kim öder?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu Vefat eden kişinin daire borcunu kim öder? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Kat irtifak tapusu ile alınan dairelerde iskan ücretini kim öder?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun "Kat irtifak tapusu ile alınan dairelerde iskan ücretini kim öder?" sorusunu cevaplandırıyor. İşte Heper'in köşe yazısı;

Tamer Ergenekon kimdir?

İnşaat Mühendisi Tamer Ergenekon kimdir? Tamer Ergenekon, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tamer Ergenekon, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tamer Ergenekon...

Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapının tamamlanan bağımsız bölümlerine kısmi yapı kullanma izni düzenlenebiliyor Kısmi yapı kullanma izin belgesi nasıl alınır gerekli belgeler nelerdir? Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

Tamer Ergenekon kim Haberi

Tamer Ergenekon kim

Tamer Ergenekon kimdir?

İnşaat Mühendisi Tamer Ergenekon kimdir? Tamer Ergenekon, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tamer Ergenekon, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?


Tamer Ergenekon, 1999 yılından bu yana, Statik Danışman olarak ORAN Mimarlık Ltd Şirketinde çalışmaktadır. Lisans derecesini, 1982 yılında, İstanbul Yıldız Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamladı. İngilizce bilmektedir.


Oran Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Adres : Ali Çetinkaya Bulvarı Mimar Sinan Mah. No:56 Fatih Apt. K.1 D.4 Alsancak - İZMİR

Tel : +90 232 464 03 66

Fax : +90 232 463 16 30

E-Posta :