09 / 05 / 2024

Tan Yapı şubeleri

Tan Yapı şubeleri

Tan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 150 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde açıldı.

Bakan Yusuf Tekin: 2000 öncesi yapı stokları kontrol edildi, 1583 okul yıkılıp baştan yapıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2000 öncesi yapı stokunun neredeyse tamamının Türkiye genelinde tahkik işlemlerinin yapıldığını ve 1583 okulun deprem sebebi ile yıkılıp yeniden yapıldığını açıkladı.

İstanbul’da 14 ilçeye elektrik verilemeyecek!

BEDAŞ her gün İstanbul’da yaşayanlar için güncel elektrik kesintileri hakkında bilgilendirme yapıyor. BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 7 Ekim (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...

Ford Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine gelen zam resmen dudakları uçuklattı!

Ford’tan yapılan açıklamaya göre Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine dev zam geldi. Türkiye’de piyasasında hatırı sayılır bir yeri olan Ford, bu modellere gelen zammın temmuz ayı kapsamında yapıldığını açıkladı.

Milyonları ilgilendiriyor! Bu ödemeler için son dakika müjdesi geldi! Duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Araç sahiplerine Türkiye İş Bankası’ndan sevindirici bir haber geldi. İş Bankası, Petlas ile düzenlediği kampanya kapsamında Petlas’tan yapılacak alışverişlere peşin fiyatına 8 taksit uygulanacağını duyurdu.

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Taştan tarafından kuruldu.

O banka bomba müjdeyi duyurdu! Müşteriler buna çok sevinecek!

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine gerek hediye puan kazandıran gerekse de çeşit çeşit avantajlar sunan Denizbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, düzenlediği kampanya kapsamında İşbir Yatak’tan yapılacak alışverişlerde ek taksit imkânı sağlayacağını paylaştı.

Seat İbiza almak isteyenler resmen hayatının şokunu yaşadı! İbiza’ya peş peşe iki zam geldi!

Seat’tan İbiza modeline sahip olmak isteyenlere adeta kötü bir sürpriz geldi. Seat, temmuz ayının ilk günlerinde yaptığı açıklamayla İbiza modeline tam 130 bin TL zam yaptığını duyurmuştu. Şimdi ise Seat’tan yapılan yeni açıklamaya göre, İbiza modeline 13 bin TL’lik bir zam daha geldi.

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Migros indirime doymuyor! Ayçiçek yağı fiyatını duyanlar akın etti

Ayçiçek yağında çılgın indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının satış fiyatı 119 TL'ye geriledi. İnternet üzerinde indirim takip eden vatandaşa müjdeli haber Migros'tan yapılırken, hangi marka indirime girdi merak ediliyor. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Migros'ta ayçiçek yağı 129,90 TL'ye düştü! 

Ayçiçek yağında çılgın indirim Migros'tan yapıldı. Yudum ayçiçek yağının 4 litre ücreti resmen dip seviyeye geldi. Evlerin vazgeçilmez ürünlerinden ayçiçek yağına gelen zamların ardından indirimler gelmeye başladı. İşte ayçiçek yağı indiriminin yapıldığı kampanyanın detayları 

Nisan ayının en büyük indirimi yapıldı! Migros'ta tuvalet kağıdı nerdeyse bedava

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros'tan yapıldı. Tuvalet kağıdının satış ücreti o markette 14 TL'ye kadar düştü. İşte tuvalet kağıdına ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Migros'tan 500 lira hediye fırsatı! Detaylar peş peşe açıklandı! Kimler faydalanabilir? Hemen Bakın! 

Migros'tan alışveriş yapan herkesi yakından ilgilendiren kampanyanın detayları belli oldu. Migros'tan yapılan alışveriş sonrası bu kodu kullanan herkese 500 TL indirim uygulanacak. İşte kampanya detayları.. 

Bu marketten alışveriş yapana HSBC'den kampanya! İşte detaylar!

Ramazan ayı yaklaşırken market alışverişlerinde indirim haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Banka da bu kampanyalara katılarak, Migros'tan yapılan alışverişler için indirim sağlayacaklarını açıkladı.

Tan Yapı şubeleri Haberi

Tan Yapı şubeleri

Tan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  150 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde açıldı. 


Tan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres;ADNAN KAHVECİ MAH.AVRUPA CAD. ORKİDE APT.NO.98 D.2...