04 / 05 / 2024

tanap demirleri

tanap demirleri

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, dünya ülkelerinin kendi sanayicilerini korumak için aldığı ticari önlemlerin Türk çelik sektöründe de örnek alınması ve yerli üreticilerin korunması gerektiğini belirtti.

Tanap İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tanap İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Karasaç tarafından kuruldu.

Tanap Metal Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tanap Metal Mimarlık İzolasyon Aksesuan Teks. Gıda Elek. Pey. Kağıtç. Matb. ve Oto Yed. Par. San. Tic. Ltd. Şti. Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Turan tarafından kuruldu. 

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

TANAP 2018'in ilk yarısında faaliyete geçecek!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) 2018 ilk yarısında faaliyete geçiyor. TANAP'la birlikte Türkiye'ye ilk olarak 6 milyar metreküp ilave doğalgaz tedarik edebilecek.

TANAP, planlanandan erken tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, yapımı hızla devam eden TANAP projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

TANAP'ın Marmara Denizi geçişi çalışmaları başladı!

Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP), 19 kilometrelik Marmara Denizi Geçişi için çalışmalar başladı..

TANAP 2018'in ikinci yarısında bitecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, TANAP'ın şu anda yüzde 77,3’ünün tamamlandığını ve ilk aşamada Türkiye'ye 6 milyar metreküp gaz gönderilecek kısmının 2018'in ikinci yarısı itibarıyla bitirileceğini açıkladı.

TANAP'ın ilk gazı 2018'de gelecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Azerbaycan’daki Şahdeniz gazını Avrupa’ya taşıyacak projenin Türkiye ayağı olan TANAP'ın gelecek yıl ilk gazı ülkeye getireceğine dikkat çekti.

TANAP 2018'de bitecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin bölgesel ve küresel barışa katkı sağlayacak projeler için çalışmaya devam edeceğini belirterek, "TANAP gelecek seneye bitecek." dedi.

TANAP planlanandan önce bitirilecek!

TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, dünyada mega projelerin yüzde 80’inin geç tamamlandığını belirtti. Düzyol “Ancak bizde hem maliyet düşüyor hem de zamanından önce bitecek" dedi.

TANAP projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Yaklaşık yüzde 65'i tamamlanan TANAP Projesi hakkında açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "2018 ikinci yarısı itibarıyla boru hattını gaz ile doldurmaya hazır hale getireceğiz" dedi.

TANAP, 6 projeye 14 milyon TL fon sağlayacak!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi, geçtiği güzergah üzerindeki 6 projeye 14 milyon TL fon desteği sağlayacak. TANAP ‘Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları'yla geçtiği yerlerdeki yerleşimlere olumlu bir katkı sağlayacak.

tanap demirleri Haberi

tanap demirleri

Ekonomik krizlerin etkisiyle tüm dünyada koruma duvarları giderek yükseliyor. Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, dünya ülkelerinin kendi sanayicilerini korumak için aldığı ticari önlemlerin Türk çelik sektöründe de örnek alınması ve yerli üreticilerin korunması gerektiğini belirtti. Türkiye için stratejik öneme sahip TANAP projesini örnek gösteren Ekinci, ihaleye teklif verenler arasında adil ticaret yapmadıkları gerekçesiyle pek çok gelişmiş ülke pazarına dahi sokulmayan Çin ve Hintli boru üreticilerinin de yer aldığı konusunda uyardı.

Türkiye’nin toplam ihracatının lokomotif sektörlerinden olan çelik sektörü hareketli günler yaşıyor. Türk çelik sektörü ihracatında yüzde 40’lık paya sahip olan Kuzey Afrika ve Ortadoğu pazarlarında yaşanan siyasi ve toplumsal belirsizlikler çelik ihracatının önemli ölçüde düşmesine neden oldu. Başta Irak olmak üzere Suriye, Libya Mısır gibi ülkelerde talebin giderek zayıflaması...