23 / 07 / 2024

tanap Faz 2 Off Shore Platformu

tanap Faz 2 Off Shore Platformu

TANAP’a yılda 16 milyar metreküp doğalgaz verecek Şah Deniz sahasına inşa edilen Faz 2 Off-Shore Platformu’nda sona yaklaşıldı.

Faz 2 Off-Shore Platformu’nda sona yaklaşıldı!

TANAP’a yılda 16 milyar metreküp doğalgaz verecek Şah Deniz sahasına inşa edilen Faz 2 Off-Shore Platformu’nda sona yaklaşıldı.

TANAP projesinde inşaat çalışmaları sürüyor!

Üçüncü Köprü'de ana kablonun döşemesinde gerekli olan kedi yolu tamamlandı. TANAP'ta ise 10 tonluk dev boruların yerleştirilmesi işlemi başlıyor.

Tanap inşaat çalışmaları devam ediyor!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) Projesi’nin 17 Mart 2015 tarihinde gerçekleşen temel atma töreniyle başlayan inşaat çalışmalarında ilerleme devam ediyor.

Kepez Necip Fazıl Kısakürek Caddesi yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez İlçesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde sıcak asfalt ve kaldırım çalışması başlattı.Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kent merkezinde alt yapısı tamamlanan caddelerde sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Tanap 6 firmayı ihaleye çağıracak!

TANAP Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik. Satınalmave İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne. yapılan ön yeterlilik değerlendirmesinde başarılı olan toplam 6 firma ve ortaklık davet edilecek.

Tanap 6 firmayı ihaleye çağıracak!

TANAP Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne çağırılacak firmalar belirlendi.

TANAP hattı ihalesi için 6 firma çağrılacak!

TANAP Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne çağırılacak firmalar belirlendi.

Tanap projesinde ihaleye katılacak firmalar belirlendi!

Türkiye’nin enerji ihtiyacının karşılanması ve enerji arz güvenliğinin sağlanması bakımından büyük önem taşıyan TANAP Projesi’nde, Deniz Geçişi Boru Hatto, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri ihalesine yapılan ön yeterlilik değerlendirmesinde firmalar belirl

Tanap'ta inşaat çalışmaları hızla devam ediyor!

Azerbaycan'ın Hazar Denizi'ndeki Şah Deniz-2 Gaz Sahası ve Hazar Denizi'nin güneyindeki diğer sahalarda üretilen doğal gazın Türkiye'ye ve Avrupa'ya taşınmasını amaçlayan TANAP Projesi’nin çalışmaları takvime uygun şekilde ilerliyor.

TANAP projesinde ilk boru ne zaman bağlanacak?

TEKFEN İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.

TANAP'ta ilk boru Ağustos ayında bağlanıyor!

TEKFEN İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, TANAP ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.

Tekfen İnşaat TANAP Projesi'nde boruları bağlayacak!

Azerbaycan'da 2015 Avrupa Oyunları'nın açılış törenin gerçekleştiği olimpiyat stadını en kısa zamanda inşa eden Tekfen inşaat şimdi de TANAP Projesi'nde boruları bağlamaya başlayacak.

Türk Akımı ve TANAP Türkiye'nin değerini artıracak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, TANAP ve Türk Akımı Projesi'nin Türkiye'nin önemini ve değerini artıracağını söyledi.

tanap Faz 2 Off Shore Platformu Haberi

tanap Faz 2 Off Shore Platformu


Türkiye özel sermayesi, Avrupa'yı enerji güvenliğinde farklı bir alana taşıyacak Güney Enerji Koridoru'nda stratejik görevler almayı sürdürüyor. Hazar Denizi açıklarında Şah Deniz Doğalgaz Üretim Sahası'ndan çıkacak doğalgazı, Türkiye üzerinden TANAP boru hattı ile Avrupa'ya taşıyacak projede ilk somut yapı kendini gösterdi.

EYFEL'İN 2.5 KATI AĞIRLIĞINDA

Tekfen Holding, Şah Deniz Doğalgaz Üretim Sahası'nda gaz sondajı yapacak Off-Shore Doğalgaz Platformu'nu ilk kez düzenlediği basın gezisiyle tanıttı. Proje, Off-Shore tesislerin imalatı ile platformların kalıcı ayaklar üzerine yerleştirilmesi ve denizdeki devreye alma işleri için destek hizmetleri ayaklarından oluşuyor. Proje kapsamında ağırlığı Eyfel Kulesi'nin 2.5 katı olan 26 bin 442 ton ağırlığında iki adet Off Shore platformu ve bağlantı köprüsü inşa edilecek.

MAYIS 2017'DE DEVREDE

Dev platformların 2017 Mayıs ayında Hazar'da göreve başlaması hedefleniyor. Proje; Tekfen, Azfen ve...