04 / 05 / 2024

TANAP ilham aliyev

TANAP ilham aliyev

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, TANAP işlerin takvime uygun yürütüldüğünü ve zamanında tamamlanacağını belirtti. Aliyev, Dünya Bankası'nın desteği ile çok sayıda önemli projeler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

İlham Aliyev'den Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin kardeş şehri olarak nitelendirilen Azerbaycan Şuşa'ya gitti. Burada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. İlham Aliyev Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama yaptı.

İlham Aliyev'den Azerbaycan'ın imarı için Macar şirketlerine davet!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerin yeniden imarında Macar şirketlerine destek çağrısında bulundu.

İlham Aliyev: Azerbaycan'ın imar sorunları çözülecek!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, " Öncelikle güvenlik, ardından altyapı, ardından diğer tüm imar sorunları çözülecektir." dedi.

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

İlham Aliyev'den 255 gazeteciye daire hediyesi!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından 22 Temmuz Ulusal Basın Günü kapsamında bölgede bulunan 255 gazeteciye daire hediye edildi.

TANAP zamanında tamamlanacak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, TANAP işlerin takvime uygun yürütüldüğünü ve zamanında tamamlanacağını belirtti. Aliyev, Dünya Bankası'nın desteği ile çok sayıda önemli projeler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

TANAP'ın inşaatında son durum ne?

SOCAR Sermayeler Departmanı Başkanı Vagif Aliyev, TANAP'ın inşaatının sürdüğünü kaydetti. Aliyev, ""Bin 166 kilometrelik boru inşa edildi, 929 kilometrelik boru inşaat alanlarına getirildi. 535 kilometrelik kaynak işleri tamamlandı." dedi.

TANAP'ın inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev "Düşen petrol fiyatlarına rağmen, Azerbaycan'ın içinde olduğu tüm projeler zamanında tamamlanacak dedi. Aliyev, TANAP ve TAP boru hattının 2018 ve 2020'de tamamlanacağını söyledi.

Vagif Aliyev: TANAP'ın hazırlık aşaması tamamlandı!

Socar Yatırım Bölümü Başkanı Vagif Aliyev, TANAP'ın hazırlık aşamasının tamamlandığını ve 650 km'lik borunun üretilerek, üstlenici firmalara teslim edildiğini açıkladı.

Alişan Çırakoğlu: Toplumsal sorumluluk bizim ilham kaynağımız!

AKG Gazbeton’un düzenlediği söyleşiler dizisi “Anlatılar”ın beşincisi, Mimar Alişan Çırakoğlu’nun katılımı ile İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleşti. Çırakoğlu, ilham kaynağının yaşadığı topluma duyduğu sorumluluk olduğunun altını çizdi.

Kenan Yavuz: TANAP'ta kaybedilecek bir tek saniye bile yok!

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "TANAP'ta kaybedilecek bir tek saniye bile yok. Kesin bir şey söylemek mümkün değil ama tüm ekip olarak herkes elinden geleni yapacak" dedi.

Başbakan’dan önemli TANAP açıklaması!

Davutoğlu, TANAP ile ilgili olarak, “TANAP Boru Hattı'nın faaliyete geçişini erkene almak önemli, türkiye öngörülen 6 milyar metreküpten daha fazla gaz alabilir, bunu değerlendirdik” dedi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: TANAP 2018'de tamamlanacak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nın (TANAP) yapımıyla ilgili, "TANAP'ın gerçekleşmesinde hiçbir sorun yok. 2018'de belki de daha erken inşaat tamamlanacak" dedi

TANAP ilham aliyev Haberi

TANAP ilham aliyev

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nde (TANAP) işlerin takvime uygun yürütüldüğünü ve zamanında tamamlanacağını belirtti. 


Aliyev, temaslarda bulunmak için Azerbaycan'a gelen Dünya Bankası Avrupa ve Orta Asya'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cyril Muller'i kabul etti. 


Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Aliyev, Azerbaycan ve Dünya Bankası arasında verimli bir iş birliği olduğunu ifade etti. 


Azerbaycan'da altyapının geliştirilmesinin devlet politikasının önemli kısmını oluşturduğunu belirten Aliyev, Dünya Bankası'nın desteği ile çok sayıda önemli projeler gerçekleştirdiklerini kaydetti. 


Aliyev, Dünya Bankası'nın Şahdeniz Faz 2 sahasındaki doğalgazı Avrupa'ya taşıyacak Güney Kafkasya Boru Hattı, TANAP ve Trans-Adriyatik Doğalgaz Boru hatlarından oluşan Güney Gaz Koridoruna sağladığı finansal desteğin önemli olduğunu vurgulayarak, "TANAP'ta işler takvime uygun yürütülüyor ve zamanında tamamlanacak."...