07 / 05 / 2024

tanap projesi çalışanları

tanap projesi çalışanları

TANAP'a yerli boru seçildi. AZERBAYCAN doğalgazını Avrupa’ya ulaştırmayı hedefleyen ‘Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’ ana hat boru ihalesinde ipi 6’sı Türk 7 firma göğüsledi.

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut müjdesi!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için gerçekleşen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sağlık çalışanlarına önemli bir müjde verdi

Sağlık çalışanlarına özel TOKİ projesi talebi!

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şubesinin Aralık ayı divan toplantısı Çeşme’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “Taleplerimiz belli, bu doğrultuda ciddi adımlar attık, görüşmelerimiz iyi gidiyor, yakın zamanda sağlık çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz’’ dedi..

Eminönü'nde balık-ekmek teknesi çalışanlarından mahkeme kararına tepki!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Eminönü’nde balık-ekmek satışı yapan teknelerin sözleşmelerin yenilenmeyeceğini bildirmesi üzerine tekne sahiplerinin açtığı dava reddedildi, bukarara balık-ekmek teknesi çalışanları tepki gösterdi. 

Akça Holding çalışanları için site inşa etti!

Akça Holding çalışanları ev sahibi olması için bir proje geliştirdi. Holding Denizli'de siteler kurdu. Çalışanlar aylık 1000, bin 500 TL ödeyerek siteler ev satın aldılar.

TOKİ'den asgari ücretle çalışanlar nasıl ev alabilir?

TOKİ, asgari ücretlinin ev sahibi olması için aylık 401 lira taksitle yeni bir kampanya başlattı. Peki TOKİ'den asgari ücretle çalışanlar nasıl ev alabilir? İşte 400 TL taksitli asgari ücretli çalışana ev kampanyası.

Asgari ücretle çalışanlar TOKİ'den nasıl ev alabilir?

Ülkemizin dört bir yanında binlerce vatandaşımızı uygun koşullarda konut sahibi yapan TOKİ, asgari ücretliye de ev verecek. Peki asgari ücretle çalışanlar TOKİ'den nasıl ev alabilir?

Halkbank'tan kamu çalışanlarına özel yüzde 1,28 faizli konut kredisi!

Halkbank kamu çalışanlarına özel yüzde 1,28 faizli konut kredisi kullandıyor. Halkbank'tan konut kredisi kullanmak isteyenlere yüzde 1,28 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapıyor...

Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nin kuraları çekildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Antalya Serik Kocayatak’ta inşa edilen Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi yapıldı.

Konya OSB çalışanları için TOKİ konutları!

KSO ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü, TOKİ tarafından Ardıçlı Bölgesine yapılacak olan toplu konutların bir kısmının da Konya OSB'deki çalışanlar için ayrılmasıyla ilgili teşekkür mesajı yayımlandı.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Antalyalı turizm çalışanlarına 5 bin konut müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Menderes Türel, turizm çalışanlarıyla bir araya geldi. Türel, ''500 konut yaparak turizm çalışanlarımızı ev sahibi yaptık. 5 bin konut daha yapacağız" dedi.

Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel villa!

Bonkörlüğüyle bilinen ikoncan Süreyya Yalçın, çalışanlarına çok özel bir sürpriz hazırlığında... İkoncan, Yalıkavak’ta 20 milyon liraya iki villa alacak ve villalardan birini personeline tahsis edecek...

tanap projesi çalışanları Haberi

tanap projesi çalışanları

Çinli Baosteel Europe, Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumu, Tosçelik AŞ, Ümran Çelik-Emek Boru AŞ konsorsiyumu dün imzayı attı.


TRANS Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) ana hat boru ihalesinin yüzde 80’ini Türk firmalar aldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, TANAP’ın bir barış projesi olduğunu belirtirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da “Burada yüksek performans gösteren yerli boru sanayi üreticilerimizi kutluyorum. Çünkü açık bir ihaleydi. 18 firma farklı ülkeden katılmışlardı, bu ihalede büyük bir performans göstererek boru hattının en az yüzde 80’ini Türkiye’deki sanayiciler almış oldular” dedi. Kazanan firmalar Çinli Baosteel Europe GmbH, Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumu, Tosçelik AŞ, Ümran Çelik-Emek Boru AŞ oldu.


İLK AŞAMADA 16 MİLYAR


Davutoğlu, dün TANAP Ana Hat Boruları Alım Sözleşmeleri imza töreninde tarihi bir gün yaşandığını, örnek bir işbirliği olarak sürmekte olan...