17 / 05 / 2024

tanap projesi temel atma töreni

tanap projesi temel atma töreni

Kars’ta Azeri doğal gazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı projesinin temel atma töreni gerçekleşecek..

TANAP'ın temeli bugün Kars'ta atılıyor!

Azeri gazını Avrupa'ya taşıyacak TANAP'ın Türkiye'deki ilk borusu bugün Kars'ta toprağa indirecek. Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak TANAP'ın temeli bugün Kars'ta atılıyor..

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atıldı! 

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Anahtar Teslim Töreni bugün yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı ve burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel KaramollaoğSaadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak hükümetle görüşme talebinde bulunmayacaklarını söyledi.

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilen Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. Projede yakın zaman içerisinde temel atma işlemi yapılacak. 

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabının temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabının temel atma çalışmasına katılarak, yeşili ve çevreyi önemseyen bir anlayışla 350 bin metrekarelik inşaat alanında azaltmaya gittiklerini söyledi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

tanap projesi temel atma töreni Haberi

tanap projesi temel atma töreni

Ülkemizin geleceği açısından bugün çok önemli iki projeye ev sahipliği yapıyoruz. İlki Kars’ta,ikincisi İstanbul’da.  Kars’ta Azeri doğal gazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı projesinin temel atma töreni, İstanbul’da da 2020’de 19 trilyon dolarlık bir pazar haline gelmesi beklenen giyilebilir teknolojiler ve Nesnelerin İnterneti (IoT) alanında, Galileo İcat Kiti projesinin tanıtım toplantısı var.   


Her iki konuda da gazetelerde, televizyonlarda, sosyal medyada arayın ki haber göresiniz...   

Bir lokanta açılışına bile tam sayfa yer ayıran gazeteler, magazin haberlerini baş tacı eden televizyonlar ve hemen her konuda konuşan siyasetçiler ülkenin geleceğini ilgilendiren böyle projeleri ne olur artık görsünler. Beğeniyorlarsa desteklesinler, eksikleri varsa eleştirsin ama mutlaka ilgilensinler...  


 Asrın projesi  

Azerbaycan’ın Hazar Denizi’ndeki Şah Deniz-2 Sahası’ndan çıkarılacak doğal gazı...