03 / 05 / 2024

TANAP yüzde 25 daha ucuz inşa edilecek

TANAP yüzde 25 daha ucuz inşa edilecek

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR Başkanı Rövneg Abdullayev, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP)'ın yüzde 25 daha ucuz maliyetle inşaatının tamamlanacağını söyledi. İşte açıklaması...

Cendere Vadisi'nde gayrimenkul fiyatları yüzde 25 arttı!

Kentleşme çalışmaları başlarken dönüşüm yapmak üzere seçilen pilot bölgeler biri de 2011 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fikirtepe ile birlikte belirlenen Cendere Vadisi’ydi. Cendere Vadisi’nde fiyatlar yüzde 25 arttı.

İstanbul’da gayrimenkul fiyatları her yıl yüzde 25-30 arası artıyor!

Hiper Gayrimenkul'ün patronu Genç, "Her yıl İstanbul’da fiyatlarda yüzde 25-30 arası bir artış var. İstanbul’un taşı toprağı altın diye bir laf vardı, gerçekten de öyle... " diyor.

Yüzde 25 ek emsal süresi inşaat sektörünü hızlandıracak!

05 Şubat 2016 tarihinde yayınlanan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin Geçici Maddesi ile yüzde 25 ek emsal süresi, 01 Ocak 2017 tarihine kadar uzatıldı. Melih Tavukçuoğlu, bu imar avantajının inşaat sektörünü hızlandıracağını savunuyor.

Yalova'da turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı sağlanacak!

YALOVA Belediye Başkanı CHP`li Vefa Salman, turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı ile 20 metre yüksekliğine kadar yapılaşmayı sağlayan plan notu kararı alındığını söyledi.

360 Kurtköy projesinin yüzde 25’i sahiplerini buldu!

Hanesel Yapı&Demirbaş Yapı tarafından Kurtköy’ü tepeden 360 derece gören bir konumda inşa edilen 360 Kurtköy projesinde satışlar büyük bir hızla devam ediyor. 540 konutluk projenin yüzde 25’i, 3 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu.

İnşaat makineleri alanında yüzde 25 daralma!

İngiltere'de satışlar 2013 yılına kıyasla, yüzde 30 arttı. Fakat Türkiye ve Rusya kötü 2014'te kötü bir dönem geçirdi. Bu iki ülkenin faaliyetlerinde global pazarda yüzde 25'lik daralma görüldü.

Kalamış’ta gayrimenkul fiyatları yüzde 25 arttı!

Keller Williams Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinin başında gelen Kalamış emlak piyasasını değerlendirdi. Özellikle 45-65 yaş kesiminin yaşadığı Kalamış’ta gayrimenkul fiyatları geçtiğimiz yıla kıyasla yüzde 25’e yakın oranda artış gösterdi.

Yalıtımlı binalar yüzde 25 tasarruf sağlıyor!

Aksa Doğalgaz Manisa Bölge Müdürü İbrahim Başaran, doğalgaz kullanımında tasarruf edilebilecek yöntemleri anlattı.Başaran, "Binaların yalıtımı olduğu sürece yüzde 25 civarında tasarruf ettiği kanıtlandı. " dedi.

Valle Lacus yatırımcısına yüzde 25 kazandıracak!

Valle Lacus villaları, kullanılan ileri teknoloji ve sistemler sayesinde hayallerin ötesinde bir yaşam vaat ediyor. Valle Lacus’tan villa alan yatırımcıların ise, 18 ayda yüzde 25 kazanması öngörülüyor.

Denizli’de suya yüzde 25 zam!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 bütçesi oy birliğiyle kabul edildi. MHP ve CHP bütçeye kabul oyu verirken, su ücretlerine yüzde 25 zam yapıldı. İşte zamlı tarife...

TOKİ Gebze Konutları'nın yüzde 25'i emeklilere ayrıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi Derneği Başkanı Ali Tunç, “TOKİ’nin Gebze’de yapacağı konutlarda emekliler için yüzde 25’lik pay ayrıldı. Yine üyelerimiz artık sağlık hizmetlerinden daha uygun yararlanacak” dedi.

Moment İstanbul yüzde 25 prim garantisi veriyor!

AC Yapı, Moment İstanbul için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor. Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul, 30 Kasım'a kadar peşin alımlarda geçerli yüzde 25 prim getirisi, müşteriye özel ödeme planı ve peşinatsız 24 ay vade seçeneği sunuyor.

Moment İstanbul'da yüzde 25 prim garantisi!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, Moment İstanbul projesi için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor

TANAP yüzde 25 daha ucuz inşa edilecek Haberi

TANAP yüzde 25 daha ucuz inşa edilecek

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) Başkanı Rövneg Abdullayev, Şahdeniz'den çıkartılacak doğal gazın Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştırılması amacıyla inşa edilecek Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı(TANAP) projesinin inşasının yüzde 25 ucuza mal olacağını söyledi.


Basına açıklamalarda bulunan Abdullayev, anlaştıkları şirketlerin verilerine dayanarak TANAP inşasının yüzde 25 oranında daha az masraf yapılarak hayata geçirileceğini bildirdi. Abdullayev, söz konusu projenin gerçekleşmesi yönünde çalışmaların hızla ilerlediğine vurgu yaptı.


Azerbaycan doğalgazının Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşmasını sağlayacak Güney Gaz Koridoru projesinin bir ayağını oluşturan TANAP projesinin maliyeti 10 milyar dolar şeklinde belirlenmişti. Projenin ilk doğal gaz akışının 2018'de başlaması hedefleniyor. TANAP üzerinden ilk olarak 16 milyar metreküp doğalgaz taşımacılığı yapılacak. Daha sonra aşamalı olarak söz konusu boru hattında doğalgazın 24 ardından da 31...