04 / 05 / 2024

Tanapta çalışmalar devam ediyor

Tanapta çalışmalar devam ediyor

Azerbaycan'ın Hazar Denizi'ndeki Şah Deniz-2 Gaz Sahası ve Hazar Denizi'nin güneyindeki diğer sahalarda üretilen doğal gazın Türkiye'ye ve Avrupa'ya taşınmasını amaçlayan TANAP Projesi’nin çalışmaları takvime uygun şekilde ilerliyor.

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'da restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündeminde!

İstanbul Restorasyon ve Konservasyon Merkez ve Bölge Laboratuvarı Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li İlgezdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÇOMÜde Kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Malatya'da yenileme çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesinde sürdürdüğü kent yenileme çalışmaları devam ediyor.

Ağrı'da imar çalışmaları devam ediyor!

Ağrı Belediyesince başlatılan çevre düzenlemesi kapsamında imar çalışmaları devam ediyor.

Silifke Kalesinin yenileme çalışmaları devam ediyor!

Tarihi Silifke Kalesi'nin restore edilmesi için 3 milyon lira ödenek talep edildi. Silifke Kalesinin yenileme çalışmaları devam ediyor.

Manisa'nın kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa'nın Turgutlu Mimar Sinan Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor.

Bolu Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor!

Bolu Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor. Kentte alt yapı ve yenileme projelerine destek veriliyor.

Gaziantep Yazıcık'ta kamulaştırma çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin ilçe genelinde belli bölgelerde sürdürdüğü Kentsel Dönüşüm Uygulamaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde kamulaştırma çalışmaları devam ediyor.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Antakya 1. Etap Konutları'nda çalışmalar devam ediyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri programı kapsamında TOKİ 1. Etap Konutları bölgesinde yapım çalışmaları devam eden yeşil alanda incelemelerde bulundu.

Nazilli'de yeni yol çalışmaları devam ediyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlı Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden yeni yolda incelemelerde bulundu.

Tanapta çalışmalar devam ediyor Haberi

Tanapta çalışmalar devam ediyor

Azerbaycan'ın Hazar Denizi'ndeki Şah Deniz-2 Gaz Sahası ve Hazar Denizi'nin güneyindeki diğer sahalarda üretilen doğal gazın Türkiye'ye ve Avrupa'ya taşınmasını amaçlayan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) Projesi’nin çalışmaları takvime uygun şekilde ilerliyor.


19 kilometresi Marmara Denizi geçişi olmak üzere toplam 1850 kilometrelik bir hat boyunca Türkiye’yi boydan boya geçecek projenin Gürcistan sınırından Eskişehir’e kadar uzanan 56 inç’lik bölümünde üst toprak sıyırma çalışmaları tamamlanarak diğer süreçler için çalışmalar büyük bir hız ve titizlikle devam...