19 / 07 / 2024

Tandoğan Meydanının adının değişmesi gündemde

Tandoğan Meydanının adının değişmesi gündemde

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ismini eski Ankara Valisi Nevzat Tandoğan’dan alan Başkent’in sembol mekanlarından Tandoğan Meydanı'nın isminin değiştirilmesi yeniden gündeme geldi. Önerilen isim Anadolu Meydanı

Eminönü Meydanı'nın inşaatı için Romanya'dan asfalt getirilmiş!

1940 yılında Eminönü Meydanı'nın inşaatı yavaş ilerlediğinde şikayet edilmiş. Belediye tarafından yapılan tetkikler sonrasında hava durumu değelendirilmiş ve ona göre karar verilmiş.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Emre Tandoğan ve Mehmet Ali Tandoğan tarafından kuruldu.

Manisa Meydan'ın lansmanı yapıldı!

Yatırımlarla sık sık gündeme gelen Manisa’nın ilk ve tek karma kullanım projesi olan Manisa Meydan'ın lansmanı gerçekleştirildi.

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zeynep Tandoğan: Yeni yönetmeliği uzun süredir bekliyorduk!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Zeynep Tandoğan: Konuta yüksek talep devam edecek!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müdürü Zeynep Tandoğan, ''Faiz oranları kabul edilebilir seviyelerde olduğu sürece Ağustos ayında da gördüğümüz gibi yüksek talep devam edecektir'' dedi.

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

Zeynep Tandoğan, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine getirildi.

Taşınmazlarda Ölçü Ve Hesaplamalardan Doğan Hataların Düzeltilmesine İlişkin Yönetmelikte değişiklik!

Kadastro Sırasında Veya Sonrasında Yapılan İşlemlerle Geometrik Durumları Kesinleşmiş Olan Taşınmazlarda Ölçü, Sınırlandırma, Tersimat Ve Hesaplamalardan Doğan Hataların Düzeltilmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı....

Tandoğan Meydanının adının değişmesi gündemde Haberi

Tandoğan Meydanının adının değişmesi gündemde

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 2012 yılında alınan kararla daha önce başndaki ‘Nevzat’ kelimesi atılan, ismini eski Ankara Valisi Nevzat Tandoğan’dan alan Başkent’in sembol mekanlarından Tandoğan Meydanı ismini değiştirilmesi yeniden gündeme geldi.


Ak Parti’li meclis üyelerinin ‘Anadolu Meydanı’ olarak değiştirilmesini talep ederek hazırladığı önergenin yarın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülmesi bekleniyor.


Hamdi Kesgin, Fethi Avcı, Selçuk Yılmaz, Ali Şişman, Ahmet Ceylan ve Ahmet Öztürk’ün verdiği önergede “Tandoğan Meydanı olarak bilinen meydanın Anadolu Meydanı olarak değiştirilmesi hususunda önergemizin görüşülmesini arz ederim” ifadeleri yer aldı.


İsminin Anadolu Meydanı olarak değiştirilmesi gündeme gelen Tandoğan Meydanı’nı için geçtiğimiz ay meclis kulislerinde, AK Parti grubunun önerge hazırlığında olduğu da konuşulmuştu. Meydanın yeni ismi için Mersin’de vahşice katledilerek Türkiye’yi ayağa kaldıran Özgecan Aslan’ın düşünülmesi ise öne çıkmıştı. İsim değişikliği önergesi için...