30 / 04 / 2024

Taner Karagöz çankırı projeleri

Taner Karagöz çankırı projeleri

"Halkımızın,öğrencilerimizin ucuz ve güvenli kent içi ulaşımlarını raylı sistemle sağlayacağım" diyen Taner Karagöz, "Sabah kalktıklarında Çankırı 'lı hemşerilerimin okula, işe nasıl gideceğim endişesi olmamalıdır.

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

Çankırı Şabanözü’ne TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Şabanözü projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Şabanözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Şabanözü 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Şabanözü başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan konutlar için başvurular 10 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021!

TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Çankırı Şabanözü projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan 68 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Çankırı Şabanözü 101 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Taner Karagöz çankırı projeleri Haberi

Taner Karagöz çankırı projeleri


Cumhuriyet Halk Partisi Çankırı Belediye Başkan Adayı Taner Karagöz," Bakış açımızı değiştirmeliyiz" dedi. 

"Halkımızın,öğrencilerimizin ucuz ve güvenli kent içi ulaşımlarını raylı sistemle sağlayacağım" diyen Karagöz, "Sabah kalktıklarında Çankırı 'lı hemşerilerimin okula, işe nasıl gideceğim endişesi olmamalıdır. 

Çağdaş kent olmanın öncelikli koşulları ulaşım planı yaptırılarak yaya-bisikletli araç ulaşım ağı bilimsel veri yöntemler ışığı altında ele alınacaktır.Hızlı ucuz kolay ulaşım için raylı sisteme öncelik verilecektir. 

1 .Süt fabrikası-Şehir merkezi-Ballıca Kampusu 2.Ballıca Kampusu-Şehir Merkezi-Ağır Sanayi ve Toki. 

3.Toki Konutları-Şehir Merkezi-Devlet Hastanesi-Süt Fabrikası. 

Her şey Çankırı halkı için.Çankırı Dünya şehri olacaktır.Çankırı'nın gülen yüzü,saydam belediyecilik ilkem olacak" dedi. 


Karatekin...