30 / 04 / 2024

Taner Karagöz projeleri

Taner Karagöz projeleri

"Halkımızın,öğrencilerimizin ucuz ve güvenli kent içi ulaşımlarını raylı sistemle sağlayacağım" diyen Taner Karagöz, "Sabah kalktıklarında Çankırı 'lı hemşerilerimin okula, işe nasıl gideceğim endişesi olmamalıdır.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmecit Karagöz, Mahmoud Sevilam ve Ömer Öztürk ortaklığında kuruldu.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

Taner Karagöz projeleri Haberi

Taner Karagöz projeleri


Cumhuriyet Halk Partisi Çankırı Belediye Başkan Adayı Taner Karagöz," Bakış açımızı değiştirmeliyiz" dedi. 

"Halkımızın,öğrencilerimizin ucuz ve güvenli kent içi ulaşımlarını raylı sistemle sağlayacağım" diyen Karagöz, "Sabah kalktıklarında Çankırı 'lı hemşerilerimin okula, işe nasıl gideceğim endişesi olmamalıdır. 

Çağdaş kent olmanın öncelikli koşulları ulaşım planı yaptırılarak yaya-bisikletli araç ulaşım ağı bilimsel veri yöntemler ışığı altında ele alınacaktır.Hızlı ucuz kolay ulaşım için raylı sisteme öncelik verilecektir. 

1 .Süt fabrikası-Şehir merkezi-Ballıca Kampusu 2.Ballıca Kampusu-Şehir Merkezi-Ağır Sanayi ve Toki. 

3.Toki Konutları-Şehir Merkezi-Devlet Hastanesi-Süt Fabrikası. 

Her şey Çankırı halkı için.Çankırı Dünya şehri olacaktır.Çankırı'nın gülen yüzü,saydam belediyecilik ilkem olacak" dedi. 


Karatekin...